BOŽIN NAJISKRENIJI INTERVJU: Otkriva šta oseća prema Šmizli i zašto su raskinuli Enisa i Đorđe!
Foto: Printscreen

INTERVJU

BOŽIN NAJISKRENIJI INTERVJU: Otkriva šta oseća prema Šmizli i zašto su raskinuli Enisa i Đorđe!

Božidarova veza sa Jovanom Šmizlom intrigira iz dana u dan

Objavljeno:

Svojim ulaskom pobrao je velike simpatije ženskog dela publike. Predstavio se kao opasni momak sa ulice, bio je navijač, ali je odlučio da se skrasi u životu. Tokom dosadašnjeg učešća u sedmoj sezoni najgledanijeg rijaliti formata Parovi zaintrigirao je javnost svojim pričama, ali i koketnim veštinama, na koje mnoge cimerke nisu mogle da ostanu imun.

Božidarova veza sa Jovanom Šmizlom intrigira iz dana u dan, a on je odlučio da progovori iskreno o svim emocijama, ali to nije sve, otkrio je koji je pravi razlog raskida Enise I Đorđa.

foto: Printscreen

1. Mnogi komentarišu da su tvoje veze u rijalitiju samo marketinški trik kako bi se priča zavrtela oko tebe i da si se previše zaigrao. Kako to komentarišeš?

- Da su marketinški trik, ja bih nastavio sa tim kratkim vezama. I još nasuprot, to je bilo samo na početku, sada sam jako srećan sa Šmizlom i trudim se da tako i ostane.

2. Da li je Šmizla uspela u tome da konačno zaboraviš svju bivšu devojku Anđelu i daš šansu novoj ljubavi?

- Apsolutno jeste, što bi rekli ljudi, osećam se ponovo rođen od kada sam sa njom. Za sada je sve savršeno i trudiću se da nam tako i ostane.

foto: Printscreen

3. Raskid Enisa i Đorđa iznenadio je mnoge, kako komentarišeš njegovu odluku da tokom učešća u rijalitiju nemaju seksaulne odnose, te je to jedan od razloga za raskid i da li smatraš da su Enisine emocije iskrene?

- Njihov raskid ne samo da je i mene iznenadio, već i jako rastužio, jer su mi delovali veoma srećno i ozbiljno zaljubljeni. Mislim da je odlučila da nemaju odnose sa Đorđem, je samo potez poštovanja prema porodicama njihovim, što poštujem maksimalno. Definitivno je da to ne bi trebalo da bude pravi razlog raskida, a koliko sam ja kao njihov dobar drug mogao da primetim, obostrane emocije su iskrene.

Bonus video

EVO KAKO JE DOŠLO DO UDESA U KOME JE BLAŽI ŠOK DOŽIVELA EMINA JAHOVIĆ: Pevačica bila u džipu kada se NEZGODA dogodila!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.