MIRKO GAVRIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Progovorio o povratku, ali i o Tomoviću i Nadeždi Biljić!
Postoji mogućnost da se Mirko Gavrić vrati u Zadrugu, Foto: preenrscreen

DA LI ĆE SE VRATITI?

MIRKO GAVRIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Progovorio o povratku, ali i o Tomoviću i Nadeždi Biljić!

O Gavrićevom dobrovoljnom izlasku iz Zadruge i dalje se priča

Objavljeno:

Iako je njegovo učešće u Zadruzi 2 bilo kratko, Mirko Gavrić je ostavio veliki trag na spomenutom rijalitiju, a tokom odgovaranja na pitanja pratilaca na društvenim mrežama osvrnuo se na svoje nekadašnje cimere.

- Vladimir Tomović je pokazao drugarski stav prema meni od starta. Postoje stvari koje smo uradili jedan za drugog, a to ne sme da se zaboravi. Obojica smo bogatiji za iskustvo više i obojica smo napolju, nadam se, pametniji - izneo je svoje mišljenje Mirko o nedavno diskvalifikovanom drugaru, a zatim se osvrnuo na to što se nije našao kao uteha Nadeždi Biljić, iako su pre samog rijalitija važili za bliske prijatelje i saradnike.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović foto: Printscreen

- Nisam je ignorisao. Njena je odluka bila da se asocijalizuje. Pokušao sam da joj probudim svest, ali u tome nisam uspeo, nažalost - objasnio je Gavrić svoje ponašanje na imanju u Šimanovcima, da bi celu priču zaključio onim što je interesovalo mnoge, a to je povratak u rijaliti.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić foto: Printscreen/ Adriamedia TV

- Postoji mogućnost da se vratim u Zadrugu 2 - bilo je sve što je rekao muzički producent, koji je spomenuti rijaliti napustio, kako sam kaže, zato što nije postojala cena toga da bude razdvojen od svoje supruge.

Bonus video

BRENDON ODLEPIO ZBOG ŠTROKE! Pretio Snežani PP aparatom i vikao da će dobiti KOLERU

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.