IVAN MARINKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Strahuje zbog svoje nove devojke, otkriva novu ljubav u rijalitiju...
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

OTVORENO

IVAN MARINKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Strahuje zbog svoje nove devojke, otkriva novu ljubav u rijalitiju...

Sada kada je jedan od jačih takmičara u luksuznoj vili, razotkriva mnoge maske

Objavljeno:

Poznat je kao rijaliti učesnik koji već godinama intrigira javnost. Brak sa popularnom pevačicom doveo ga je u javan život, ali svoju karijeru je nastavio sam. Ivan Marinković je prvi rijaliti tata koji je uspeo da preživi svakojake udarce od strane ukućana već tri sezone.

Sada kada je jedan od jačih takmičara u luksuznoj vili, razotkriva mnoge maske, pa za Happy portal otkriva novi par u vili, koji niko nije verovao da će se desiti, ali i da strahuje zbog svoje devojke, kako je naglasio da je oslovljavamo:

foto: Printscreen

1. Rekao si da te sinoćna nominacija od strane publike nije ni najmanje iznenadila, da li se isto tako ne bi iznenadio ukoliko bi baš ti u nedelju napusti vilu?

- Iznenađen bih bio ako bi kojim slučajem bio izbačen iz vile, ali naravno da čvrsto verujem u sve glasače koji me podržavaju svih ovih godina i siguran sam u svoju dominaciju na tabeli.

2. Tvoja simpatija Jelena je takođe nominovana, da li si u strahu jer postoji mogućnost da bude izbačena iz rijalitija?

- Iskreno, negde pomalo strahujem za nju, samo iz razloga što ne znam kakvu podršku ima napolju. Ne smem ni da pomislim kako bi se osećao ako bude izbačena.

foto: Printscreen

3. Naslućuješ zbližavanje Benjamina i Šmizla, iako oni tvrde da su samo drugari iz spoljenog sveta. Kako komentarišeš njihov odnos i da li si siguran da su već imali se*s aferu pre ulaska u vilu?

- Siguran sam da su imali odnos napolju još od kad je ušla u vilu. Nije odmah rekla da joj je drugar, jer je čekala da vidi kako će on da reaguje. Tek kada je on nju zagrlio kao drugarski, počela je da priča o njihovom drugarstvu. Uskoro će oni biti u vezi.

Bonus video

LEPA BRENA U TOP FORMI: Vežba stoj na rukama

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.