NAROD POLUDEO ZBOG LUNINIH IZJAVA O SIROMAŠTVU! Rida jer joj tata ide GSP-om, onda jednom rečenicom RAZBESNI SRBIJU
Lunina verzija siromaštva, Foto: Printscreen

NAPADNUTA NA MREŽAMA

NAROD POLUDEO ZBOG LUNINIH IZJAVA O SIROMAŠTVU! Rida jer joj tata ide GSP-om, onda jednom rečenicom RAZBESNI SRBIJU

Na osnovu njenih izjava u Zadruzi 2 i na osnovu komentara po društvenim mrežama, Luna više nije na meti osuda zbog toga što je Kiji Kockar preotela muža

Objavljeno:

Luna Đogani i dalje je na meti osuđivačkih komentara na društvenim mrežama zbog njene veze s oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem.

Blogerka je u više navrata otkako je ušla u Zadrugu 2 isticala kako je morala da uđe ponovo u rijaliti zato što niko više ne želi s njom da sarađuje, ali i zato što njeni roditelji zbog njene veze s oženjenim muškarcem više ne nastupaju, te da su takoreći na rubu egzistencije.

foto: Printscreen

Na osnovu njenih izjava u Zadruzi 2 i na osnovu komentara po društvenim mrežama, Luna više nije na meti osuda zbog toga što je Kiji Kockar preotela muža, već što igra na kartu siromaštva.

foto: Printscreen Instagram

- A recite mi kako smo zaboravili da pomenemo momenat veka kad Luna priča svoju tužnu priču, počinje da plače i govori kako nije mogla tati jednom da da auto i kaže: "Gledam ga kako ide na autorbus" i počinje da rida. Snobe mali, pa pola nacije svuda ide autobusima, ti ideš gradskim prevozom, svi idemo gradskim prevozom svuda - stoji u jednom od komentara.

Da je Đoganijeva kontrodiktorna sa svojim izjavama kad je manjak finansijskih sredstava u pitanju, govori i činjenica da je izjavila da će po izlasku iz Zadruge ugraditi silikone u grudi.

foto: Printscreen Instagram

- Nisam znala da se porodica hrani silikonima - kaže jedan komentar na društvenim mrežama.

Šta je pravi razlog njenog ponovnog ulaska u Zadrugu i da li će ugraditi silikone po izlasku, ostaje da vidimo.

Bonus video

Lazar nasrnuo na Bredona pa završio na betonu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.