IVANA ŠAŠIĆ OPLELA PO STANIJI NAJSTRAŠNIJE: Standža da prestane da jede g*, ona je materijalista i EGOISTA
Ivana Šašić i Stanija su bile u sukobu na Farmi, Foto: Printscreen

zadruga 2

IVANA ŠAŠIĆ OPLELA PO STANIJI NAJSTRAŠNIJE: Standža da prestane da jede g*, ona je materijalista i EGOISTA

Bivše cimerke zaratile

Objavljeno:

Ivana Šašić žestoko je udarila na Staniju Dobrojević. Njih dve se dobro poznaju još iz rijalitija Farma, tačnije nekoliko puta su ulazille u okršaj kada je Stanija za nju govorila da je alkoholičarka i da je zaljubljena u Kristijana.

Ivana je sada imala šta i da kaže za starletu:

„Čujem Stanija pljuje Kristijana? Niko od nas nije savršen i svi smo mi imali padova i svašta se dešavalo i pisalo. Mene su u Farmi nazivali alkoholičarkom i ako su. Ali me niko nije video u krevetu da se razvlačim i vucaram sa nekim od muškaraca, a ni da pijana padam po dvorištu ili ti šta drugo“, rekla je Ivana kojoj se ne sviđa Stanijino ponašanje u Zadruzi 2.

Ona smatra da je sve to foliranje i obmanjivanje glasača kako bi je doveli do pobede. Ivana se prisetila i Stanijinog odnosa sa Kristijanom Golubovićem u farmi i poručila:

„Kao ništa nije imala s njim, pa su bili prijatelji, pa se zaljubila, pa nije bilo emocija pa do te mere da Standža prestane da jede g….! Sa njom niko prijatelj ne može biti jer je materijalista, egoista a o njenoj sujeti da i ne pričam“, zaključila je Ivana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.