JEDAN OD NAJGLUPLJIH RAZGOVORA IKADA?! Jelena Krunić se izvinjava Nadeždi: Za šamar je zapravo KRIVA KIJA?!
Jelena i Nadežda razgovaraju, Foto: Printscreen

zadruga 2

JEDAN OD NAJGLUPLJIH RAZGOVORA IKADA?! Jelena Krunić se izvinjava Nadeždi: Za šamar je zapravo KRIVA KIJA?!

Da li je ovo i vama jako nebulozan razgovor?

Objavljeno: 10:48h

Sinoć su se u Belu kuću uselile tri nove učesnice, a jedna od njih je i Jelena Krunić. Ona je odmah nakon što se pozdravila sa cimerima otišla u sobu za rehabilitaciju kod Nadežde Biljić.

Podsetimo, u prošloj sezoni Krunićka je fizički nasrnula na Nadeždu, zbog čega je i diskvalifikovana, a od tada traje njihov sukob.

Ja ti se javno izvinjavam za sve što je bilo. Ti si bila koleterarna šteta. Bila sam tog dana jako iznervirana, otišla sam da spavam... Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici, zato što si to doživela. Želim da prihvatiš moje javno izvinjenje, smatram da si jako dobra duša, neiskvarena i zaista bih volela da povratimo odnos koji smo imale - rekla je Jelena.

Prihvatam izvinjenje, znam da sam bila koleterarna šteta. Krivo mi je što se zalomilo na meni, bila si mi jako draga - odgovorila je Biljićeva. Krunićka je objasnila i da je tog dana kada je nasrnula na nju bila jako iznervirana i da je to što joj nije kupila namirnice bila kap koja je prelila čašu.

Bila sam jako iznervirana, neispavana ali to ne opravdava ono što sam učinila. Mislim da sam se tada ponela tad kao monstrum. Mene je sramota kad vratim taj snimak - navela je Jelena.

Zagrljaj posle šamara
Zagrljaj posle šamarafoto: Printscreen

Primi moje saučešće. Poslala sam ti poruku na Instagramu. Znam da si ti bila jako vezana za oca - rekla je Nadežda. Krunićka i Biljićeva su se prisetile svojih bivših cimera Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanović, te su njih okrivile za svoj sukob.

Zbog Kije je i ispao taj konflikt. Ona je napravila tad sebi da jede, a mene je zaboravila - rekla je Jelena.

Sloba nije smeo da prizna da je on vratio musli. On je pi*ketina - završila je Nadežda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.