MRAČNE TAJNE ZERINE HEĆO! Bila je silovana i pretučena, PRODAVALI su je za 500evra! Ona je psihički LABILNA osoba!
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

MRAČNE TAJNE ZERINE HEĆO! Bila je silovana i pretučena, PRODAVALI su je za 500evra! Ona je psihički LABILNA osoba!

Dok je Zerina još učestvovala u Parovima, mračne tajne iz njene prošlosti su izašle na svetlost dana

Objavljeno:

S obzirom da u Srbiji važi ona stara, svakog čuda tri dana dosta, tako su mnogi zaboravili šta sve krije nova učesnica Zadruge Zerina Hećo.

Najpre se javio momak koji je glumio njenog dečka dok je bila u rijalitiju, ali s obzirom da je tada ona slučajno otkrila njegov identitet, rešio je da ispriča sve o njoj:

- Mene su prijatelji počeli da ismevaju: „Kako je moguće da si bio u vezi sa devojkom koja liči na medveda?”. Zato sam rešio da javno kažem da mi ona nije devojka, već prostitutka koju sam upoznao na proslavi mog rođednana. To je bilo u februaru, dva meseca pre njenog ulaska u rijaliti, tako što mi je prijatelj naručio prostitutke za rođendan, između ostalih i nju. Dobila je 400 evra za dolazak. Bio sam razočaran njenim fizičkim izgledom i nisam želeo ništa da imam s njom. Ostali smo nakon toga u kontaktu putem poruka i još dva puta se videli. Tada mi je rekla da ulazi u „Parove” i predložila mi je da zovem i pravim šou. Pažljivo je gledala prethodne sezone i rekla mi je da najbolje prolaze oni oko kojih je drama. Meni je rekla da će imati nešto sa bilo kojim učesnikom „Parova”, a da ja onda zovem i ljubomorno histerišem i da će joj to podići popularnost. Dakle, sve što gledate je predstava i plod njene mašte. Lepo sam je zamolio da prekinemo šou, ali ona nije prestajala, počela je da me ucenjuje i preti, pa sam rešio da pravu istinu iznesem u javnost - da je ona prostitutka koja je psihički labilna i koja ucenjuje ljude - otkrio je tada Mate skandalozne detalje tajnog dogovora sa Zerinom za Alo!

Zerina čuva u sebi ko zna šta
Zerina čuva u sebi ko zna štafoto: Printscreen/Instagram/Zerina Heco

Mediji su došli i do prepiske između izvesne N.K, Zerinine prijateljice i muškarca kojem je nudila Zerinu za seks, ali da plati 500 evra.

Ona u razmeni poruka koje vam donosimo nagovara potencijalnog klijenta da za Zerinu izdvoji pomenutu sumu, jer i drugi toliko daju. „Daju joj i drugi. Političari, doktori, svi. Ona neće sa svakim”, poručila je Zerinina drugarica muškarcu sa kojim se dopisivala, što je i svojevrstan dokaz da je Zerina zaista spavala sa političarima iz Bosne, kako se već pisalo u medijima. Takođe, ona objašnjava da Zerina pruža usluge u apartmanima i da je toliko dobra u obavljanju svog posla „da kida kožu”.

Zerina Hećo je povrh svega bila i silovana i pretučena, a to je i sama priznala:

da li ima još nešto?
da li ima još nešto?foto: Printscreen

- Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. Najviše me je bolelo lice i rebra. Pri kraju toga, bila sam vezana za noge jer sam se opirala - rekla je Zerina koja je na kraju priznala zašto silovatelja nikada nije prijavila policiji.

Uz fotografije na kojima je Zerina sva u modricama navodi se da su je muškarci koji su je maltretirali terali i da pije šampanjac iz čaše pune metaka. Zerina je kroz suze rekla: „Ne bih da komentarišem, moja prijateljica je to uradila jer je morala, tačna je priča, ne mogu sada o tome, stvarno. Ne znam šta da kažem.“

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.