RIJALITI FILM U PAROVIMA: Prava KOMEDIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

RIJALITI FILM U PAROVIMA: Prava KOMEDIJA! (VIDEO)

Takmičari imali urnebesno zanimljivu priču

Objavljeno:

Takmičari su pripremili ono o čemu se dugo pričalo na društvenim mrežama.

Produkcija je pripremila zadatak za sedmu sezonu rijaliti ,,Parovi", a to je da se snimi film.

Podeljeni su u dve gupe, sa jedne strane bili su glavni Ivan Marinković iBaki B3, koji su osmilili scenario za svoj, kako su ga nazvali ,,Komedija", u kojoj su takmičari imali urnebesno zanimljivu priču.

Među glavnim ulogama bili su Ružica Veljković, a prvu scenu započela je sa Jelenom Ilić, koja je glumila pacijentkinju, dok je pobednica rijalitija bila psihoterapeut. Pogledajte kako je izgledalo:

Sa druge strane, glavni i odgovorni za drugi film bili su Benjamin Spahović i Božidar Milovanović, koji su u svom stilu i životnoj priči, osmilili ,,Krimi film", gde je Enisa Bajramović bila napadnuta od strane ,,lopova", ali im je ona otkrila gde se nalazi sef sa neverovatnim bogatstvom. Njena drugarica, Voljenka, koja je glumila mračne sile imala je važnu ulogu u ovoj operaciji.

U videu koji sledi, pogledajte kako se završio scenario, jer Đorđe Tomić u drugoj polovini preuzima ulogu zavodnika koji svojim šarmom uspeva da prevari svoju ženu, Jovanu Šmizlu:

Bonus video:

SAVU SE DUŠA CEPA OD PLAČA: Pevaču su govorili da je GEJ, Marijana je negirala da su bili zajedno, a on na ivici EMOTIVNOG SLOMA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.