SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI: Svi su počeli da se svađaju! U VILI POTPUNI HAOS ZA VREME SUĐENJA!
Foto: Printscreen

parovi

SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI: Svi su počeli da se svađaju! U VILI POTPUNI HAOS ZA VREME SUĐENJA!

Kako su se strasti smirile, suđenje je moglo da se nastavi, ali samo na kratko.

Objavljeno: 14:32h

Grupama su se pridružili Baki B3 na strani ,,Životna škola“, a Izabela Alijoski ,,Fakultetskim obrazovanima“.

Bels je na prvu istakla da je obrazovanje najbitnije u životu, pa dodala:

- Ali isto tako smatram da je životna škola praksa, tako da jedno bez drugog ne ide – njoj nasuprot sedela je Ilijana, koja je započela da brani svoju teoriju:

- Život je kad izađeš van kuće, tad postaje najgore. Da se razumemo, najbitnije jeste da se završi i škola i fakultet, ali kao što je Izabela rekla, ljudi moraju da prođu kroz praksu kako bi uspeli u životu –

Baki B3, iako je sve otkrio na svom poligrafu o životu koji je vodio pre nego što je postao popularno ime, ponovo je progovorio:

- Ja školu nikad nisam voleo, iskren da budem. Ali ovi novi klinci koji dolaze, smatram da moraju da završe školu, kako bi ispali pravi šmekeri. Ja sam bio prinuđen da prođem ovu životnu školu, koja je mnogo skupa. Kad sam sebe vaspitavaš, mnogo je teže. Morao sam da imam grad mangupa kako bi mogao da hodam ulicom u to vreme – a potom je opleo paljbu po Bels, jer njihov sukob datira još od ranije:

Neviđena svađa
Neviđena svađafoto: Printscreen

- Alapače poput ove Izabele, naučili su da gledaju rijaliti igrače i naučili njihove forice, pa ušli da prosipaju neku pamet – njega je presekla Bels, koja je napala Bakija:

- Najgore što zvezda poput njega u rijaliti programu ne može da privuče pažnju na sebe, pa da svi zaćute dok priča i da ga svi slušaju. Kao na primer Đus u prošloj sezoni, jer čovek je imao uvek šta pametno da kaže –

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.