OGLASILA SE KIJA I REKLA ŠTA MISLI O STANIJI: Džaba trošite pare, pobednica Zadruge NE PODRŽAVA starletu!
Foto: Printscreen

zadruga 2

OGLASILA SE KIJA I REKLA ŠTA MISLI O STANIJI: Džaba trošite pare, pobednica Zadruge NE PODRŽAVA starletu!

Glasači sada znaju!

Objavljeno: 14:05h

Iako je u sinoćnjem takmičenju u plesu i koreografiji u rijalitiju "Zadruga" nastupilo devet grupa, sve oči su bile uprte u Lunu Đogani i Staniju Dobrojević jer je ovo nadmetanje od strane publike doživljeno kao borba dve suparnice, pogotovo jer je Stanijina grupa igrala na krilima pobednice prve sezone Kristine Kije Kockar. One su igrale uz njenu pesmu "Ne vraćam se na staro", te je duel dignut na viši nivo.

I dok su se Luna i Stanija plesom borile za pobedu i glasove publike, aktuelna pobednica "Zadruge" je pokazala da prati dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Ne podržava nikoga
Ne podržava nikogafoto: Filip Plavčić

Kija je na svom Instagram storiju postavila snimak Stanijinog nastupa. A kako i ne bi, kada je ova plesala uz njenu debitantsku pesmu koju je snimila sa "Ministarkama".

Mnogi su taj potez bivše stjuardese i novopečene pevačice protumačili kao podržavanje Stanije, a to je očigledno iznerviralo Kockarevu koja se oglasila na Instagramu:

Kija jasno i glasno
Kija jasno i glasnofoto: Printscreen Instagram

- Nisam na strani Stanije i ostalih likova, već sam podržala izbor pesme koji je fenomenalan! Ovo ostalo me ne zanima - poručila je Kija i razrešila dilemu.

Da podsetimo, pobednica "Zadruge" je u drugoj sezoni podržala samo jednog takmičara javno, a to je njen zaštitnik iz prvog serijala - Lepi Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.