BRAVO LUNA, NAPOKON SI SHVATILA! Đoganijeva priznala da je ispala GLUPA i da je sve što je KIJA pričala ISTINA
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

BRAVO LUNA, NAPOKON SI SHVATILA! Đoganijeva priznala da je ispala GLUPA i da je sve što je KIJA pričala ISTINA

Rekla je ono što je trebalo odavno da kaže

Objavljeno: 09:49h

Nakon sinoćnjeg takmičenja u "Zadruzi", Stanija Dobrojević i Luna Đogani osamile su se i počele da razgovaraju kao stare drugarice, očito prevazišavši sve sukobe koje su imale od početka sezone.

Luna je pružila Staniji podršku zbog diskvalifikacije Vladimira Tomovića, a sve je spontano odvelo do razgovora o ljubavnom trouglu iz prve sezone. Luna je otvorila srce i počela Staniji da priča o njenoj ljubavi sa Slobom Radanovićem i o tome šta se dogodilo kada su izašli iz "Zadruge".

Prema Luninim rečima, Sloba se potpuno promenio kada su izašli iz prve sezone "Zadruge".

- To nije isti čovek! Sad mi je odvratan! Pun sebe, nema emocije! On je nas obe odj**ao, kao kerove. Posvećen je samo karijeri, ništa ga drugo ne zanima. Ja se u takvog Slobu nisam zaljubila. Nisam mogla da ga prepznam i pitala sam ta zašto je to tako. Nije umeo da mi odgovori. On je obećao da ćemo se posle rijalitija videti, da ćemo pokušati da izgladimo odnose, da probamo da oživimo taj naš odnos, ali kad smo izašli sve je to nestalo. Odjednom! A na kraju rijalitija nas je obe driblao, i ništa nije uradio... Evo šta ja mislim. On mnogo voli sebe. I video je da sam ja ispala negativac, a Kija pozitivac. I zato je njemu bilo lakše da u emisijama govori lepo o njoj, a ne o meni. Mislim, nije on o meni govorio ni loše, ali nije govorio ni dobro - govorila je razočarana Luna.

Stanija je pitala da li je ikada imala potrebu da se izvini Kiji jer joj je uništila život:

- Ostala sam sa Kijom nasamo i rekla sam joj: "Izvini što sam te povredila. Nisam to namerno uradila, nisam želela, nisam takva osoba. Znaš i da nisam samo ja kriva." Ona mi je rekla: "Znam". A malo kasnije, kad smo bile same u "škodi", uhvatila me je za ruku i rekla: "Drago mi je što smo nas dve sada ovde." - ispričala je Luna i dodala i da je tek posle "Zadruge" shvatila da je Kija bila potpuno u pravu, i da je bila istina sve što joj je pričala o Slobi kada je ušla u rijaliti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.