MILJANINA SESTRA JEDVA OSTALA ŽIVA: Majka i ćerka briznule u plač! A sad se oglasio Siniša Kulić i izneo detalje!
Foto: Preentscren/RTV Pink

potresna priča

MILJANINA SESTRA JEDVA OSTALA ŽIVA: Majka i ćerka briznule u plač! A sad se oglasio Siniša Kulić i izneo detalje!

Siniša Kulić prisetio se traumatičnog iskustva

Objavljeno:

Miljana Kulić ispričala je najemotivniju životnu priču, kada je njena sestra bila bolesna, a potom nije pogla da suzdrži suze.

Detalje o ovoj priči izneo je Siniša Kulić, Miljanin otac.

Najpoznatija rijaliti majka je nedavno kroz suze pričala šta se desilo njenoj sestri Tijani, a uključila se i Marija Kulić.

"Kada je imala pet godina, Tijana je imala gnojnu anginu. I posle svih lekovanije došlo do poboljšanja. Nismo znali na šta je alergična. Morala sam da saznam zbog čega je ta reakcija", prekinula je Miljanu u izlaganju vidno uznemirena majka Marija, koja nikada neće zaboraviti trenutak kada joj je jedno dete umalo izmaklo iz toplog roditeljskog naručja.

Siniša Kulić prisetio se traumatičnog iskustva.

"Dok sam gledao, suze su mi išle. Od svih njih na Miljanine suze sam najslabiji. Ljudi moji, to je bilo jezivo, oni nisu ispričali baš detaljno to. Možda nisu htele baš sve da kažu. To je bila vriska, to su traume", rekao je Siniša i dodao:

Miljana sa porodicom
Miljana sa porodicom foto: Damir Dervišagić

"Tijana je imala sve ljubičaste pečate i krugove, njeno lice je bilo izvitopereno. Nisam mogao da dođem sebi. Jedva smo smirili Miljanu, to je veliki trag ostavilo na nju. Miljana je nakon toga vrlo skeptična što se tiče doktora, znate i sami da uvek za svaki problem traži više mišljenja jer je doživela to tako mala. Krivicom lekara zamalo da izgubi sestru, zamislite da se to dogodi malom Željku. Ne smem da pomislim kako bi reagovala na to, Miljana je zbog toga hipohondar."

Bonus video:

MIKIJA UPOZORIO PRIJATELJ: Bora je go*no od čoveka!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.