Pevačica otkrila kako se Petrući ponašao u HOTELU!
Foto: Privatna arhiva

ISKRENA

Pevačica otkrila kako se Petrući ponašao u HOTELU!

Ona ga jako dobro poznaje!

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Sandra Spremić takmičila se u istoj sezoni "Pinkovih zvezda" kada i Marko Petrušević Petrući i njih dvoje su danas prijatelji. Ona je za espreso.co.rs iznela svoj stav o dosadašnjem Petrućijevom učešću u "Zadruzi".

– Mislim da se još uvek nije pokazao kakav je zaista. On je jako druželjubljiv i nije tako ćutljiv kao što je pokazao u rijalitiju. Ne želi da se ističe i nameće, to sam zasad primetila - rekla je Sandra i dodala:

Sandra Spremić
Sandra Spremić foto: Privatna arhiva

– Tokom "Pinkovih zvezda" uvek je bio u centru pažnje baš zbog svog humora. Mislim da mu u rijalitju treba neko njegov, neki njegov dobar prijatelj ili drugar iz spoljnog sveta da ga malo pogura, da se on malo opusti i da naprave haos. Marko je mnogo jaka ličnost i mislim da nije pokazao sve što može i pravog sebe.

Pošto su tokom muzičkog takmičenja bili zajedno u karantinu u hotelu, upitali smo Sandru kakav je tada Marko bio.

– Bio je sa nama u karantinu, pravilo smo žurke i bio je haos. Tamo smo se svi bolje upoznali. Tada je bio skroz opušten jer ga mi nismo gledali kao Petrućijevog sina. Ja čak to nisam ni znala. Slučajno su ga nazvali Petrući i ja ga pitam šta mu je Petrući (Branislav Petrušević) i on mi kaže da mu je to otac.

Bonus video:

KRVNIČKI NAPAO ŽENU! HAOS U ZADRUZI: Vladimir krvnički udario Aleksandru pesnicom u glavu! ONA SE OKRENULA I PALA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.