BENJAMIN LOMIO SVE PO VILI: Poludeo zbog RASKIDA sa Ilijanom! (FOTO)
Foto: Printscreen

iskalio bes

BENJAMIN LOMIO SVE PO VILI: Poludeo zbog RASKIDA sa Ilijanom! (FOTO)

Totalno poludeo!

Objavljeno:

Benjamin Spahović napravio je totalni haos tokom nedeljnog ručka. Dok je muzika uživo svirala, takmičari su se veselili, a onda je u jednom trenutku MMA borac se napravio pametnim, pa je rešio da sve upropasti.

Kako je toliko prošle noći bio u vreloj akciji sa novom takmičarkom, Ivom, a pre toga raskinuo sa Ilijanom, nije mogao da sakrije nezadovoljstvo tokom celog dana. Cupkanje nogama, grickanje usana i konstantno ustajanje sa stola, eskaliralo je na nedužnima.

Prišao je do mesta gde su sedeli Ivan Marinković i njegova lepša polovina, Jelena Ilić i oborio sve tanjire na njih, u kojima je stajala hrana.

Ivan Marinković
Ivan Marinković foto: Printscreen

Pošto su se i Marinković i Jelena iskontrolisali da ne odreaguju na njegove provokacije, Benjamin je poludeo još više, pa se sklonio u luksuznu vilu.

- Ma pokazaću ja vama šta je rijaliti - vikao je Benjamin dok je odlazio iz dvorišta, situacija se vrlo brzo smirila, te su takmičari nastavili da se vesele uz živu muziku.

Benja
Benja foto: Printscreen

Da li je mlađani Sarajlija bun besa zbog raskida sa Ilijanom zbog sopstvene greške?

Bonus video:

VLADIMIROVA PESNICA I DALJE NAJAKTUELNIJA MEĐU ZADRUGARIMA! Zorica Marković priznala: Isto bih postupila! GUSKO JEDNA (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.