MIKI BACIO OKO NA ZADRUGARKU, NADEŽDA IZVISILA: Ne znam šta ću sa Nadeždom! Završiću kod NJE u KREVETU!(VIDEO)
Foto: Printscreen

poverio se

MIKI BACIO OKO NA ZADRUGARKU, NADEŽDA IZVISILA: Ne znam šta ću sa Nadeždom! Završiću kod NJE u KREVETU!(VIDEO)

Pčelar iz Kupinova tvrdi da se neće pomiriti sa Biljićevoj

Objavljeno:

Miki Đuričić, postao je novi učesnik "Zadruge 2". Nakon što se pozdravio sa svojim cimerima, pčelar iz Kupinova otišao je kod Drveta mudrosti.

- Ja rekao nikad više, pa došao opet. Vidim da se smeješ, šta da vam kažem, rijaliti piše romane. Ovu "Zadrugu" sam odlučio da budem samo Kupinski. Od autsajdera pravim zvezde, kao od Bore i Čolaka. Imam plan, da otvorim salon Miki i Gibi. Njima treba reklama. Tu ćemo da se talimo, ja njima reklamu, oni meni pare od zarade. Ideja je najskuplja, nikad se ne bi oni toga setili - rekao je

Đuričić.

Miki Đuričić
Miki Đuričić foto: Printscreen

Nadežda Biljić, sa kojojm je Miki prošle sezone imao šemu, ponovo se našla pod istim krovom sa Đuričićem, ali je on odmah rekao da između njih neće biti ničega.

- Ne znam šta ću sa Nadeždom, prošlo je to. Šta ću ako se zaljubim u neku drugu ženu? Šta ću onda? Imam prvi pik, ali rano je, polako, zato ću kod Rade u krevet, da osmotrim - naveo je Miki.

Nadežda i Miki
Nadežda i Miki foto: Printscreen/Pink TV

Novi učesnik je obećao Drvetu da neće napustiti nijedan sastanak, kao i da će poštovati sva pravila i svakog takmičara.

Neću da izlazim sa sastanaka više. Poštovaću sve. Ima da sedim, neka me žiletima seku. Odlučio sam, ja sam se u prošloj "Zadruzi" naradio, išao u štalu. Ja ću da predlažem, a ovde sve neki ćuntuzi, što bi rekli u prošloj sezoni. Razvlače se po krevetima, ušli sa devojkama, našli devojke, kao mi smo par i mi smo zanimljivi, ali nisu zanimljivi - ispričao je pčelar.

Pogledajte video - snimak:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.