NACRNILA SUPARNICU: Ilijana Vagić progovorila o raskidu s Benjaminom i njegovom odnosu s Ivom!
Foto: Printscreen

INTERVJU

NACRNILA SUPARNICU: Ilijana Vagić progovorila o raskidu s Benjaminom i njegovom odnosu s Ivom!

Kako je Dika izašao iz luksuzne vile, ona je se prepustila Božidaru Milovanoviću, ali ta veza je bila kratkog daha, nakon toga je pala u naručje MMA borca, Benjamina Spahovića

Objavljeno:

Ilijana Vagić, važi za jendu od atraktivnijih takmičarki u sedmoj sezoni serije Parovi. Njena priča o ćivotu van vile mnoge je zaintrigirala, ali ona je i nakon suočavanja sa svojim bivšim ljubavnikom, ostala na nogama.

Kako je Dika izašao iz luksuzne vile, ona je se prepustila Božidaru Milovanoviću, ali ta veza je bila kratkog daha, nakon toga je pala u naručje MMA borca, Benjamina Spahovića, zbog kog već sada čupa kosu sa glave.

Tokom prošle noći Benja i nova takmičarka, Iva imali su vrelu akciju ispod pokrivača, na tu temu Iliajna govori:

foto: Printscreen

1. Veliku podršku imaš na društvenim mrežama, sa svih strana stižu reči podrške, kada je u pitanju veza sa Benjaminom. Kako komentarišeš seks koji se desio između Ive i njega tokom prošle noći?

- Hvala na podršci, znači mi mnogo. Iskrena sam bila u vezi Benjamina, nisam ovo očekivala, čak sam mu i jednom prilikom rekla ,,Nemoj da me povrediš“,na šta se on kleo u ćerku da neće. Što se tiče sinoćnog dešavanja, osveta, ona je znak nemoći. Dalje ne bih komentarisala, jer je degutantno.

foto: Printscreen

2. Šmizlin sukob sa Ivom, zbog ljubomore sve je iznenadio, kako komentarišeš njeno ponašanje u poslednje vreme? Napad na novinara, sada sa Ivom problem, konstantne svađe sa Marinkovićem, zbog čega je takva?

- Takva sam i ja, ali sebi i drugima ne želim to da priređujem, da se slade. Razgovaraću sa njom, neće se ponovoiti, ja se nadam. Od sada ćemo samo verbalno da se igramo.

3. Šmizla je u tajnoj sobi podržala Benju, te mu je dala dozvolu da ima seks sa kime hoće u vili, pa je on to shvatio zdravo za gotovo. Kako komentarišeš to?

- Ne bih da komentarišem to, kad bi videla snimakna kom ga podržava, ali dok je bio sa mnom, a ne posle sinoćnog događaja, pa razgovarale bi, sve se Bože moj dešava sa razlogom. Sama sam rekla, vreme će pokazati šta je istina.

foto: Printscreen

4. Pored Jovane, i Boža mu je pružio podršku za istu stvar. Da li si ti trenutno najomraženija osoba u vili i ako jesi, zbog čega misliš to?

- Najjača sam u vili, ne zanimaju me ovi ljudi, kao što rekoh, ne volim folirante i manipulatore, maske polako padaju, narod će sve to da vidi. Ne mislim da sam najomraženija osoba u vili, baš naprotiv, ljubomorni su ljudi, ja ovde uživam.

5. Koji je pravi razlog zbog kog ste Benjamin i ti raskinuli, s obzirom da se to desilo pre seska sa Ivom?

- Muškarac sa kojim je žena, kakav god on bio, mlad, neiskusan, iskusan ili stariji, po mom mišljenju treba da bude džentlmen, da stane uz svoju ženu, devojku, koju je on izabrao. Sinoć sam napadnuta verbalno, on je sedeo i pravio se lud, kada se vratio na svoje mesto, ja sam mu to prokomentarisala, on se naljutio, zakačio se za nebitnu stvar. Zaigrao se, mlad je i što kažu – ko sa decom spava, upišan se budi. On je takav i napolju, žao mi je što se sve ovako ispalo, čak sam osećalada se i zaljubljujem, ali dobro je što se sad desilo sve ovo, a ne za 20 dana.

Bonus video

POP DIVA U DREČ IZDANJU: Kada je OVO OBUKLA zasijala je kao semafor! A onda je okrenula gu.u i ZAMEŠALA!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.