NOGE SU MI BILE MODRE KAO DA ME JE PREGAZIO TRAKTOR: Nataša Moskva se poverila Staniji kakvo je nasilje trpela!
Foto: Printscreen Youtube

JEZIVO

NOGE SU MI BILE MODRE KAO DA ME JE PREGAZIO TRAKTOR: Nataša Moskva se poverila Staniji kakvo je nasilje trpela!

Ovo je hrvatsku pevačicu podsetilo na težak životni period koji je preživela sa svojim bivšim dečkom

Objavljeno:

Nataša Moskva se protekle noći poverila svojim cimerkama, Mini Vrbaški i Staniji Dobrojević o nasilju koje je pretrpela od svog bivšeg dečka.

Naime, Nataša i Stanija su pričale o starletinom dečku, Vladimiru Tomoviću, koji je diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, a Moskva je savetovala Dobrojevićevu da njegovo ponašanje ne sme da prihvata.

foto: Printscreen Youtube

- Nisam mogla kod Vladimira da provalim sve situacije. Mislim da je ono za Bojana bilo iskreno. Ali to je razumljivo, jer u vezi mora da postoji mala doza ljubomore - rekla je Stanija.

- Da, ali je bez veze je da lupa sudove, trebalo bi malo da se pravite ljuti. Pa da se pomirite, mazite - savetovala ju je Nataša.

Ovo je hrvatsku pevačicu podsetilo na težak životni period koji je preživela sa svojim bivšim dečkom, koji ju je brutalno pretukao.

foto: Printscreen Youtube

- Znaš kakve sam ja batine dobila. Bilo je leto, imala sam šorts, noge su mi bile modre. Nisam imala svoj mobilni telefon. Komunicirala sam sa ljudima preko njegovog telefona. Neko mi je sa nepoznatog broja poslao poruku "Kako ti brutalno stoji taj šorts, kako bih te j". On je mislio da je to neki, on je meni... Da ti ne pričam šta mi je radio. Bila sam sa njim 24 sata. On je mene zatvorio - pričala je Nataša.

- To je muška gnjida - dobacivala je Dobrojevićeva, a ubrzo im se pridružila i Mina, koja je sve bez reči slušala.

foto: Printscreen Youtube

Moskva je naglasila da nije u pitanju njen bivši suprug, sin bivšeg predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, sa kojim ima decu, već momak sa kojim je bila posle njega.

- Ja sam dobila takve batine da su meni cele noge bile modre, kao da me je pregazio traktor. Imao je godinu dana zabranu prilaska meni na 100 metara. Nisam ga ja prijavila, komšije su. Ja sam ga volela - rekla je Nataša.

- Da li ti njega sada voliš - pitala je zgranuto Stanija.

- Ne znam, nisam ga videla 6 godina. Htela bih samo da ga vidim, da me neko štiti, a ja da ga vidim, da znam da li ga volim ili ne - navela je Moskva.

O čemu su još njih tri razgovarale pogledajte u video-snimku:

NE PROPUSTITE

VOLITE KVALITETNU, KOŽNU I MODERNU OBUĆU? Ova italijanska kolekcija je za prave muškarce svih generacija

STANIJA PONOVO BRANI NASILNIKA: Aleksandra je dobila šta je zaslužila!

NE MOŽE DA PREBOLI TOMOVIĆA: Mića histerisao tokom emisije! Popeo se na sto i urlao!

Bonus video

UVEK JE PRIČALA DA NIKAD NIJE ŽELELA DA GA RODI! LUNA GRCALA U SUZAMA: Ostavila ga je kada je imao 3, a kada su se kasnije videli priznala je da ne želi da se TO PONOVI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.