STANIJA PONOVO BRANI NASILNIKA: Aleksandra je dobila šta je zaslužila!
Foto: Printscreen

DA LI JE OVO REALNO?

STANIJA PONOVO BRANI NASILNIKA: Aleksandra je dobila šta je zaslužila!

Za nju ne postoji ženska solidarnost

Objavljeno:

Stanija Dobrojević i dalje koristi svaku priliku da napadne Aleksandru Subotić i da na nju prebaci krivicu zbog toga što ju je Vladimir Tomović brutalno udario pesnicom u glavu.

– Dobila si šta si zaslužila! - rekla je Stanija Aleksandri i prozvala je za to što je provocirala Vladimira.

Staniju je ponizio Aleksandrin dečko David Dragojević, koji ju je podsetio na to kako je ona reagovala kada je njoj Zorica Marković limenkom na Farmi 4 skinula pramen kose.

Stanija i Vladimir
Stanija i Vladimir foto: Printscreen Youtube

– Stanija uporno priča da neko izaziva na sukob. Ona je veliki manipulator, koja je izazvala Zoricu Marković da je polije pivom u Farmi i rekla je na pramen kose da je fizički kontakt, posle čega je Zorica diskvalifikovana. Ne možeš ti nekom da lepiš etikete. Ti si manipulator, taj tip devojke koja sa svima možeš da budeš dobra a onda te svi odjednom napadaju - rekao je David Staniji i upitao je zašto je ona kukala na Farmi kada je imala incident sa Zoricom i zašto tada nije za sebe tvrdila da je sama izazvala fizički kontakt.

– Ne postoje žene koje izazivaju na nasilje. Postoje muškarci koje prete za stolom, koji psuju porodicu, decu, a ja njegovu porodicu ne smem da spomenem jer je pretio da će nas patosirati - reagovala je Aleksandra na Stanijine reči.

Bonus video

MAJKA ZADRUGARA NIJE ZNALA DA IMA UNUČE U KINI! TOMA PANIĆ OTVORIO DUŠU: Propao sam kad mi je devojka ostala trudna!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.