NASTAO KOLAPS U ZADRUZI: Voditelj morao da prekine program! Sledi još jedno izbacivanje?!
Foto: Printscreen Dailymotion

HAOS

NASTAO KOLAPS U ZADRUZI: Voditelj morao da prekine program! Sledi još jedno izbacivanje?!

Velika rasprava juče se pokrenula po pitanju odgovornosti za incident

Objavljeno:

Još uvek se nije slegla prašina nakon izbacivanja Vladimira Tomovića iz Zadruge nakon što je udario Aleksandru Subotić.

Velika rasprava juče se pokrenula po pitanju odgovornosti za incident, a najglasniji u zagovaranju teze da "Vladimir treba da odgovara za svoje postupke, ali i da Aleksandra isto treba da snosi odgovornost, pa i da bude diskvalifikovana" rekao je Lepi Mića s kojim je Subotićeva žestoko zaratila.

- Ili vratite Vladimira ili izbacite nju inače će ovde biti sukoba svaki dan.

- Mićo, ti si taj koji sve zagovara. Nadam se da ste se lepo dogovorili ti i Stanija da podelite pare. Ja sam žrtva svega ovoga, a vi ste podržavali Vladimira. Ti, Stanija i Zorica Marković. Dođi i udari me i ti pesnicom u glavu jer te sad provociram - vikala je Sandra u isto vreme sa Mićom, a voditelj Ognjen Nestorović je morao da reaguje zbog izazivanja na fizički kontakt. Sve je prekinuo, a on je bio u kadru i rekao je:

- Moram još jednom da vas podsetim, da je apsolutno zabranjen svaki vid fizičkog kontakta i molim vas da to ne spominjete u razgovoru. Da vodite računa kako se ponašate i šta pričate. Fizički obračun u "Zadruzi" je najstrože zabranjen i ovu temu završavamo - prekinuo je sve Nestorović, ali je svađa nastavljena, pa je morao da ponovi govor.

Bonus video

UBILI SU MI OCA, KUĆU SU MI ZAPALILI, BACILI BOMBU NA AUTO: Ostali smo sami na vetrometini! Stanija progovorila o trenutku kada ju je 10 minuta delilo OD SMRTI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.