NJENA PRIČA ME NE DOTIČE: Luna plakala zbog pakla koji je prošla zbog Gagija, a on izjavio ovako nešto!
Foto: Printscreen Instagram

PONOSAN JE NA ĆERKU

NJENA PRIČA ME NE DOTIČE: Luna plakala zbog pakla koji je prošla zbog Gagija, a on izjavio ovako nešto!

Uporedo sa Gagijevim lečenjem od narkotika, Luna je prolazila kroz agoniju zbog razvoda roditelja

Objavljeno:

Blogerka je opisala kroz šta su ona i majka Anabela prošle zbog Gagijevog drogiranja i ponašanja kada je bio pod dejstvom zabranjenih supstanci. Gagi za Blic priča da je to sada iza njega i da je ponosan na ćerku.

Luna Đogani je opet privukla pažnju učesnika i gledalaca rijalitija Zadruga kad je prepričala svoj najemotivniji trenutak u životu. Blogerka je ridala dok su joj navirale slike iz tinejdžerskih dana tokom kojih je preživela pakao zbog turbulentnog braka njenih roditelja Anabele i Gagija, koji su se tukli pred njenim očima.

foto: Printscreen Youtube

Uporedo sa Gagijevim lečenjem od narkotika, Luna je prolazila kroz agoniju zbog razvoda roditelja, a detalji koje je prepričavala rasplakali su skoro sve zadrugare.

- Meni je moja porodica svetinja. Kada pričam o svojoj majci, ja sam srećna, ali kad pričam o Gagiju, sve me boli. On se tokom tog perioda borio sa nekim stvarima koje uopšte nisu lake. Uvek sam pričala da su me tretirali kao princezu. Dešavale su se razne stvari, svađe, nasilje koje ja ne volim. Gledala sam svoju majku nikakvu, i tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti. U školi su me svi zezali da sam ja razlog što oni nisu zajedno. Maltretirana sam svaki dan. Sve se to čitalo, i bilo je javno - pričala je Luna i plakala sve jače.

O očevoj borbi sa zavisnošću koju je na kraju uspešno završio i prestao da koristi psihoaktivne supstance, Luna je detaljno govorila i otkrila da se osećala beznadežno i da se zbog svega odselila u Beč.

foto: Preentscren/RTV Pink

- Gagi je počeo da koristi razne zabranjene supstance, počeo je da se ponaša užasno prema nama. Nije imao osećaj da sam mu dete. Nije imao osećaj da nas zove. Nije imao vremena da nas viđa. Sa mojom babom sam činila sve da se on izleči. Jedan dan sam odlučila da prekinem komunikaciju sa njim i nismo se čuli dva meseca. Ja sam otišla kod drugarice u Beč da se sklonim. Sanjala sam tatu svaku noć, osećala sam da nešto nije u redu. Kada sam došla kući, majka mi je rekla da je on dobio batine i da je u bolnici. Jedva sam to preživela i sutradan sam otišla kod njega da ga vidim. Ušla sam, on je bio zavijen, samo su mu se usta videla. Tek posle dužeg vremena videla sam mog oca, on je plakao i izvinjavao se. Od tog dana, nikada više nije radio iste stvari. Bukvalno se promenio, izlečio i postao najbolji tata na svetu - ispričala je Luna.

Njenu priču potvrdio je za Blic Gagi Đogani. On kaže da su ga Lunine suze pogodile i podsećanje na ružnu prošlost, ali da je ujedno i srećan što je njegova ćerka iskrena osoba.

- Takve osobe su retke kao moja Luna. Žao mi je kad plače, ali što se tiče njene priče, to me nije dodirnulo jer je, na sreću, to sve ostalo u prošlosti. Ja sam pobedio zavisnost od droge i danas sam ponosan otac dve divne devojke.

Bonus video

INTIMU SI PRODALA U WC, PUŠAČICE KU.CA: Tomu i Miljanu su jedva razdvojili, PSOVKE I UVREDE su odjekivale kućom!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.