SVI ISPAŠTAJU ZBOG NJE: Pogledajte za koliko je UMANJENA GLAVNA NAGRADA, zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA!(FOTO)
Foto: preenrscreen

kazna

SVI ISPAŠTAJU ZBOG NJE: Pogledajte za koliko je UMANJENA GLAVNA NAGRADA, zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA!(FOTO)

Njen bahati stav žestoko je iznervirao javnost

Objavljeno:

Učesnica sedme sezone popularnog rijalitija "Parovi", Jovana Novakov, poznatija kao Šmizla, tokom emisije "Vruća stolica", prevršila je svaku meru nedoličnim ponašanjem, kao i odbijanjem da odgovara na pitanja novinara.

Njen bahati stav žestoko je iznervirao javnost, ali i produkciju, koja je odlučila da umanji iznos glavne nagrade:

Učesnici Parova
Učesnici Parova foto: Printscreen

- Verovatno ste danas pomislili da je mogućnost smanjivanja glavne nagrade, kao i drastično kažnjavanje, samo još jedna u nizu provokacija zarad vaše reakcije u rijalitiju, nažalost nije. Posle svega mesec dana glavna nagrada u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" samnjuje se na 70. 000 evra. Verujemo da svi znate zašto, ali ne smete da se rezimira. Ponašanje Jovane Novakov Šmizle, u emisiji "Vruća stolica" bila je kap u punoj čaši vašeg neodmerenog ponašanja, kako jedni prema drugima, tako i prema gostima, našim saradnicima, obezbeđenju, gledaocima koji se uključuju telefonom da vas podrže ili prijaliteljski posavetuju, i to sa punim pravom, jer su uz naš program već sedam godina - saopštila je produkcija.

Bonus video:

MEŠALE GUZAMA ISPRED KAMERE: Zadrugarke se opustile i zaigrale SEKSI PLES, Vladimir će izgoreti kada vidi kako Stanija VRCKA!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)S


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.