Mili i dalje iznosi ISTINU o svima! Nikoga nije POŠTEDEO!
Foto: Printscreen

istina

Mili i dalje iznosi ISTINU o svima! Nikoga nije POŠTEDEO!

Mili u rukavu čuva mnoge tajne

Objavljeno:

Milutin Mili Radosavljević iako je već danima zavijen u zavoje, ali i dalje je ostao u rijalitiju i nema premca da otvoreno kaže svakom šta ima direktno u lice.

Kako je trenutno nekulturno ponašanje, napad na novinara, koji televizije najstrožije osuđuje, Jovane Novakov, poznatije kao Šmizla tema među takmičarima, pred njenim roditeljima Mili nije imao kočnicu da je opomene za isto:

- Vaša ćerka se ponaša kao uličarka na nacionalnoj televiziji, to je nekulturno –

Jovana je napala novinara shodno tome što je on njoj rekao da je otkrije neke mračne tajne o takmičarki, a onda nije želela da se one otkriju, pa je nasrnula, unesivši mu se u lice.

Ali to nije sve, koliko ima petlju da se svakome objasni, Mili je ustao i protiv takmičara tamne puti, Džonatana Mastora, pa je pokušao da razotkrije pravu istinu:

Džonaton Mastor
Džonaton Mastor foto: Printscreen

- TI si dečko neko ko je fanatik za rijaliti, pratiš prethodne tri sezone, tačno znaš kako treba da igraš. Glumiš žrtvu zbog porekla, ovde to ne prolazi, jer mi nismo to što ti nas hoćeš da predstaviš – govroio mu je Mili u facu, što je spustilo na zemlju Mastora.

Sledeća Milijeva žrtva bila je Ilijana Vagić, koja je popularna trenutno zbog svog bivšeg ljubavnika Vladimira Dike Zečević, ali i romanse kratkog daha, sa Božidarom Milovanovićem, kog je zamenila sa Benjaminom Spahovićem.

Mili u rukavu čuva mnoge tajne, ali kako vreme bude prolazilo, sigurno je da će ih polako razotkrivati.

Bonus video:

DEVOJKA ADAMA ĐOGANIJA NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI: Slagala sam da sam bila sa NJIM da ga ne bi zvali PE.ER!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.