DINA O ODNOSU SA BENJAMINOM: Benjamin je za mene dete! Ali ipak mu je RASTURILA VEZU sa Ilijanom!
Foto: Printscreen

oktkriva

DINA O ODNOSU SA BENJAMINOM: Benjamin je za mene dete! Ali ipak mu je RASTURILA VEZU sa Ilijanom!

Sa Marinkovićem ne vidi svetlu budućnost, ali je otkrila I da ko je u nju zaljubljen

Objavljeno: 16:53h

Dina Galorini, ćerka srpske heroine I jedna od najintrigantnijih takmičarki u sedmoj sezoni rijaliti sage ,,Parovi”, otkriva ekskluzivno sve o poljupcu između Benjamina I nje, o budućim sukobima sa Ilijanom Vagić.

O svojoj plavokosoj cimerki nije imala reči hvale, te joj je nadenula epitet ,,glupa devojka”.

Sa Marinkovićem ne vidi svetlu budućnost, ali je otkrila I da ko je u nju zaljubljen.

1. Dina, s obzirom da si ti kriva za raskid Benjamina i Ilijane jer si samo čekala trenutak da ona ne bude tu kako bi razmenjivala neznosti sa njim, kako komentarišeš njihov raskid?

- Benjamin je velika maza I često se grlimo, ali je to isključivo drugarski, jer ga zaista gledam samo kao druga, što sam mu od prvog dana dala do znanja. A da želim biti sa njim, ni Ilijana, ni bilo ko me ne bi mogao sprečiti. Oni su do sada u vise navrata raskidali I od te veze nema ništa zato što je on mlad I neiživljen.

foto: Printscreen

2. Ti si bila sa Božom u vezi koja je bila kratkog daha. Shodno tome, da li je Benjamin tvoja sledeca meta ili je bio samo laka zabava?

- Benjamin je za mene dete, dosta je mlađi od mene, a ja volim starije muškarce I nije moj tip.

3. Da li ćeš sada zaratiti I sa Ilijonom, s obzirom da si joj napravila problem sa Benjom?

- Ilijana je sama sebi napravila problem sa Benjom, zato što je nesigurna u sebe I zato što zna da samo da želim mogu biti sa Benjaminom. Sa njom ću verovatno imati češće konflikte, jer je glupa devojka koja nema osnovno vaspitanje I kulturu.

4. Tvoj odnos sa Marinkovićem I dalje je buran. Kad god se nađete u istom prostoru dođe do ozbiljnih ili manje ozbiljnih čarki. Da li ćete ikada popraviti vaš odnos?

- Marinković je zaista zaljubljen u mene što svi primećuju u vili, ne samo ja, I iz tog razloga me šesto provocira, jer ne bi mogao drugačije imati pristup meni.

Za mene je on potpuno nebitna osoba, koja je veoma bezobrazna, tako da se naš odnos u pozitivnom smislu gotovo sigurno neće popraviti do samog kraja.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.