OVO JE PRETHODILO VLADINOM NOKAUTU: Stanija vređala Aleksandru i pominjala joj dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen

brutalna svađa

OVO JE PRETHODILO VLADINOM NOKAUTU: Stanija vređala Aleksandru i pominjala joj dete! (VIDEO)

David Dragojević je zamerio Staniji što toliko pominje dete

Objavljeno:

Netrpeljivost između Aleksandre Subotić i Stanije Dobrojević datira još od pre nekoliko dana. Međutim, kulminirao je sinoć kako niko nije očekivao, kada je Vladimir Stanojević pesnicom udario Aleksandru.

Najžešća svađa dogodila se pre dva dana, kada su se Stanija i Aleksandra prepucavale više od 20 minuta. Stanija je rekla da je sa 16 godina išla u školu i da još nije razmišljala o seksu, aludirajući na to da je Subotićka tada već bila trudna.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević foto: Printscreen

Aleksandra je rekla da se na vreme ostvarila kao majka i da je dete blagoslov od Boga. David Dragojević je zamerio Staniji što toliko pominje dete.

- To je dokaz tvoje nemoći. Ti si sada jedna velika nula. Ti si u žiži javnosti zbog Vlade (Tomovića). Nemaš dete, to što pričaš je jako ružno - rekao je Dragojević.

Tomović je rekao da majka ipak treba da bude uz svoje dete, misleći na Aleksandru koja je poslednjhi godina često u rijalitijima.

- Moj otac je imao 18 godina zatvora, moja majka je putovala po svetu. Moram na ovaj način da zarađujem za svoje dete (učešćem u rijalitiju) - rekla je Aleksandra.

Vlada i Aleksandra u toku rasprave
Vlada i Aleksandra u toku rasprave foto: Printscreen

Tomović je Subotićevu više puta nazvao kobilom. Na kraju se i Miljana Kulić uključila, rekavši da Aleksandra nije ništa bez Čabarkape (oca Aleksandrinog deteta). Inače, Čabarkapa je fizički napao Aleksandru pre njenog ulaska u rijaliti, a slično se ponovilo sinoć sa Tomovićem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video - snimku:

NE PROPUSTITE

VOLITE KVALITETNU, KOŽNU I MODERNU OBUĆU? Ova italijanska kolekcija je za prave muškarce svih generacija

POSLE NAPADA NA ALEKSANDRU, OGLASILA SE DAVIDOVA MAJKA: On je SLABIĆ!

KAD JE UGLEDALA ANABELU I GAGIJA OSTALA BEZ TEKSTA: Luna dobila NAGRADU zbog koje je briznula u PLAČ! (VIDEO)

Bonus video:

7 DANA POŠTO JE ONA UMRLA PREDA MNOM U VENČANICI DOBILA SAM NAJOZBILJNIJI OBLIK KOKSAKIJA! Zlata Đurković: Decu nisam prepoznavala, majka me je hranila na slamčicu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.