SUBOTIĆKIN STRIC ZA ESPRESO NAJOŠTRIJE OSUDIO NJEGOV NAPAD: Ovo je okrutno do bola, bolesno i pokvareno!
Foto: Printscreen

POTRESEN

SUBOTIĆKIN STRIC ZA ESPRESO NAJOŠTRIJE OSUDIO NJEGOV NAPAD: Ovo je okrutno do bola, bolesno i pokvareno!

Pozvali smo Aleksandrinog strica, Srboljuba Subotića, da prokomentariše nemili događaj

Objavljeno:

Jučerašnji događaj u Zadruzi podigao je neviđenu prašinu.

Naime, Vladimir Tomović je udario Aleksandru Subotić, te je zato diskvalifikovan iz rijalitija, a ovaj njegov postupak šira javnost je najoštrije osudila.

foto: preenrscreen

Međutim, produkcija je sinoć zadrugarima pustila snimak koji pokazuje drugačije, a to je da Vladimir zapravo nije udario Aleksandru, već da je ona njega.

Tim povodom pozvali smo Aleksandrinog strica, Srboljuba Subotića, da prokomentariše nemili događaj:

- Šta da kažem, ovo je vid nasilja koji ne podržavam. Okrutno do bola. Devojku pesnicom u glavu bolesno i pokvareno. Ja sam lično potresen sa čitavom porodicom. Još gnusnija priča je bila sinoć kada je pušten snimak koji je isečen. Gnusno i podlo. Svi smo videli jasno snimak i udarac u glavu Aleksandre i to se ne da sakriti - rekao je Srboljub za Espreso, a onda je opleo i po drugim učesnicima:

foto: Printscreen

- Posebno zameram Mići, koji je sinoć pokazao koje je dno dna. Zatim, veliko razočaranje u Zoricu Marković i naravno Kuliće. O Staniji ne treba pričati. Ona je devojka puna plastike, ali mozak nije mogla da zameni - zaključio je vidno uznemireni Subotić.

Bonus video

PESNIČENJE U ZADRUZI! ZBOG OVOG UDARCA CRNOGORAC DISKVALIFIKOVAN: Nasrnuo na Aleksandru Subotić, nastala vriska, DRŽALI JE ZA GLAVU DA NE PADNE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.