VLADIMIR JE PSIHOPATA, STRAHUJEM DA BI UBIO NEKOGA: Njegova BIVŠA devojka iznela ŠOKANTE TVRDNJE!
Foto: Preentscren/RTV Pink

nasilno ponašanje!

VLADIMIR JE PSIHOPATA, STRAHUJEM DA BI UBIO NEKOGA: Njegova BIVŠA devojka iznela ŠOKANTE TVRDNJE!

Trpela je nasilje

Objavljeno: 10:11h

Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zbog nasilja nad Aleksandrom Subotić, a da temperamentnom zadrugaru nasilje nad ženama nije strano potvrdila je i njegova bivša devojka.

Vladimir i Aleksandra
Vladimir i Aleksandra foto: preenrscreen

- To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega - istakla je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova", dodavši da ulazi u "Zadrugu 2", u koju je pozvana kako bi Staniji Dobrojević pokazala pravo Tomovićevo lice.

- Inače, moram da upozorim sve da je Vladimir psihopata. Bolje da ga ne diraju, inače će biti svašta. Dajem mu rok još 15, 20 dana i, ako bude sreće, neko će proći samo sa polomljenim kostima, a strahujem da bi mogao i da ubije nekoga - dodala je Petrušićeva.

Vladimir i Slađana
Vladimir i Slađana foto: preentscreen/facebook

- Sećam se, jednom smo se kao takmičili ko je brži i pošto sam ja bila brža, on me je sapleo i gurnuo, glavu sam razbila, a onda me je pljunuo. Plakala sam jer se ponašao kao da je u ringu - nastavila je priču ona, a zatim iznela još šokantinih detalja njihove veze.

Bonus video

NA NJU JE NASRNUO, NA MENE ŠU.AK NIJE SMEO A TI GA PODRŽAVAŠ?! DAVID ODLEPIO NA ZORICU MARKOVIĆ: Niko ne može da ga smiri, zadrugar van sebe!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.