NJEGA JE UDARIO U PROŠLOM RIJALITIJU! Željko Stojanović: Samo neko ko mrzi žene može tako ženu da udari! (FOTO)
Foto: preenrscreen

SLIČAN INCIDENT!

NJEGA JE UDARIO U PROŠLOM RIJALITIJU! Željko Stojanović: Samo neko ko mrzi žene može tako ženu da udari! (FOTO)

Vladimir je i u prethodnom rijalitiju bio problematičan

Objavljeno: 20:00h

On je imao sa Tomovićem incident u Parovima.

Željka Stojanovića je u "Parovima 4" Vladimir Tomović više puta udario pesnicom u glavu u tom rijalitiju za nasilničko ponašanje nije bio izbačen.

Danas je Vladimir ponovo dokazao da je nasilnik i ovog puta je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić. Pozvali smo Željka i on je ekskluzivno za espreso.co.rs prokomentarisao ovu današnju situaciju iz "Zadruge".

Željko Stojanović
Željko Stojanović foto: preentscreen instagram

– Bilo je očigledno da je on dugo bio zaštićen od produkcije i od ukućana jer su svi šlihtare Mićine, a Mića je često pokrivao Tomovića da je nasilnik - rekao je Željko za naš portal i dodao:

– Ništa me to nije iznenadilo što je uradio jer se isto tako ponašao u "Parovima". Ja ga se nikada nisam plašio i čak i kada me je udario više puta i tada sam mu se smejao u lice i psovao ga. Ja sam na njega uvek gledao kao na debila i degenerika. Znao sam da će ovo da se desi.

Željko tvrdi da je Tomović isfrustrirana osoba.

– I znam da je gej i to svi znaju, a uporno se trudi da se predstavi drugačije u javnosti. Samo neko ko je seksualno isfrustriran i ko mrzi žene može tako da udari ženu kako je on uradio - rekao je Stojanovć.

Željko se osvrnuo na incident kada je njega Tomović više puta udario u glavu.

Željko Stojanović
Željko Stojanović foto: preentscreen instagram

– Tada su šlihtare produkcije Vesna Rivas, Ružica Veljković i Marko Perović stali u zaštitu Tomovića jer su se tako dodvoravali produkciji, ali ih je sve Tomović nedavno razotkrio da su tada lagali jer se on u Zadruzi hvalio da me je tri puta udario pesnicom u glavu. Ali Bog sve vidi i sve dođe na svoje!

Bonus video

MIKI SUOČIO DOROTEU I MARIJANU VEZANO ZA ADAMA: Zadrugarke olajavale mlađanog Đoganija i sve priznale vezano za odnos sa njim!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.