MAJA SE PREDSTAVLJA KAO FINA DEVOJKA: Imala je se*s sa Stojketom u WC-u, a sa Dadom Polumentom je tek HAOS
Foto: Facebook

zadruga 2

MAJA SE PREDSTAVLJA KAO FINA DEVOJKA: Imala je se*s sa Stojketom u WC-u, a sa Dadom Polumentom je tek HAOS

Zadrugarka Maja Marinković drži se smerno i stalno prebacuje ostalima kako je ona fina devojka

Objavljeno:

Sudeći po njenim vezama iz prošlosti, ona i te kako voli poznate muškarce. Naime, po gradskim kuloarima uveliko se prepričava kako je sa golmanom Vladimirom Stojkovićem imala seks u toaletu splava Fristajler, ali on nije jedina poznata ličnost sa kojom je bila.

- Ona se kreće u takvom društvu da je često u kontaktu sa pevačima i sportistima, pa je tako i upoznala Vladimira Stojkovića. Kratko su bili u vezi i za to vreme često su zajedno izlazili po splavovima. Jednom su čak imali seks u toaletu Fristajlera jer su mnogo popili i nisu mogli da se obuzdaju. Posle je on prestao da joj se javlja. To se dešavalo posle braka sa Bojanom, u periodu kada je on svake nedelje menjao devojke - priča izvor i otkriva ime još jednog poznatog bivšeg dečka:

Uvek govori da je smerna
Uvek govori da je smernafoto: Printscreen

- Bila je i sa Dadom Polumentom i za razliku od Stojketa, on je odlepio za njom, ali Maja nije mogla da ga trpi. Otkačila ga je za nekoliko dana, jednostavno nisu bili jedno za drugo, pričala je da se on drogira i da je smara. Kada ga je otkačila, on je nastavio da je zivka, pa ga je blokirala. Čuvala je njegove poruke i ne znam zašto to nije iskoristila pred Zadrugu. Možda ju je sramota te veze jer je govorila da je Dado paćenik.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.