SLAĐA OTKRIVA! Stanija je u opasnosti, Vladimir je mene TUKAO, sapleo me, gurnuo, razbio glavu i pljunuo!
Foto: Printscreen

auuu

SLAĐA OTKRIVA! Stanija je u opasnosti, Vladimir je mene TUKAO, sapleo me, gurnuo, razbio glavu i pljunuo!

Slađana Petrušić, bivša učesnica Parova i bivša devojka Vladimira Tomovića, tvrdi da je on psihopata i da mora da upozori Staniju da ga se kloni:

Objavljeno:

- To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega. Odmah ću reći da seks nismo imali pošto on voli samo u guzu. U početku sam mislila da se zeza, ali Vladimir mi je objasnio da to kod njega ide tako. Pre braka ne želi normalan seks, a pošto ja nisam htela tako, nismo ni imali seks. Sledeće nedelje stižem u Beograd i ulazim u Zadrugu 2, a spavaću između Stanije i Vladimira u istom krevetu. Najviše ulazim da bih spasla Staniju i pokazala Vladino pravo lice - kaže Slađa i nastavlja:

- Iskreno, ne verujem da je imao seks sa Stanijom, bar ne normalan. On je meni govorio da je ona ženska stvar svetinja i da se ne dira pre braka. Guza može...Verujte mi, voli Vladimir guzu više nego hleba da jede. On je meni kupio nekoliko vibratora i govorio da bi voleo da ja njemu to radim. Bila sam šokirana. Žao mi je Stanije jer ako ostanu zajedno, moraće ona njega, a ne on nju, pošto on uživa u tome.

Ona dodaje i da je Vladimir veoma opasan, da ima tešku narav i da se s njim ne treba šaliti:

Iskreno o Vladi
Iskreno o Vladifoto: Printscreen

- Inače, moram sve da upozorim da je Vladimir psihopata. Bolje da ga ne diraju, inače će biti svašta. Dajem mu rok još 15, 20 dana i ako bude sreće, neko će proći samo sa polomljenim kostima, a strahujem da može i da ubije nekoga. Nemojte da mislite da se zezam sa ovim, Vladimir je zaista sposoban da ubije kada mu padne mrak na oči, kad poludi. Što se toga tiče, baš je opasan, ima kratak fitilj, tvrdi Slađa i dodaje:

- Svi koji mu stanu na put nastradaju, ali bolje je ako se odmah sa njim obračuna jer ako se to ne desi, on planski smišlja kako da ih povredi tamo gde najviše boli. Moraš mu ići niz dlaku i ne smeš ga provocirati. Ako mu se Stanija bude suprotstavljala, neće dobro proći, on je spreman na sve. Njena majka i brat trebalo bi da je čuvaju kad izađe, on nije normalan, može da je uništi. Sećam se, jednom smo se, kao takmičili ko je brži i pošto sam ja bila brža, on me je sapleo i gurnuo, glavu sam razbila, a onda me je pljunuo. Plakala sam jer se ponašao kao da je u ringu. Vladimir ne voli da gubi, težak je i ima tešku narav. Ako ga slušaš, najbolji je dečko na svetu, ako mu se usproziviš, najgori je. Sa njim možeš da budeš srećna samo ako se ponašaš kao služavka. Kad kaže "sedi" da sedneš inače za sekund poludi i gotovo. Sećam se da sam se dopisivala sa Mikijem Đuričićem i pokažem mu jer je bilo nešto smešno. Auuuu...Tu mi je bio kraj, razbio mi je telefon, stegao me za ruku i bacio na pod. Stvarno sam bila uplašena za sebe pošto je on spreman na sve.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.