VLADIMIR I NEMANJA NA IVICI SUKOBA! Budeš li dirao Zlatu ja ću skočiti na tebe, ja te se ne PLAŠIM!
Foto: Printscreen

zadruga 2

VLADIMIR I NEMANJA NA IVICI SUKOBA! Budeš li dirao Zlatu ja ću skočiti na tebe, ja te se ne PLAŠIM!

U emisiji ''Zadruga -Gledanje snimaka'' došlo je do svađe nakon snimka u kojem je prikazano kako Zlata Đurković ogovara Suzanu Perović.

Objavljeno:

Vladimir Tomović stao je u zaštitu Perovićeve, dok je Nemanja Tošić bio uz Zlatu.

To je Vladimir shvatio kao izdaju od strane Tošića. Nemanja je nakon celog incidenta porazgovarao sa crnogorcem i rekao mu sve što ima. Vladimir je pre toga istakao da, svi koji brane osobe koje ga napadaju, su samim tim njegovi neprijatelji.

- Svi koji ustanu kad ja ustanem su protiv mene. Ja ću ponovo Zlatu da napušim ku*cem. Bio sam trezan i ništa joj nisam uradio. Večeras je ispala prema meni loša. Ti ustaneš da se svađaš sa mnom uz Aleksandru, ja se svađam sa tobom - pričao je Vladimir, ali je Nemanja nastavio:

- Ti i ja se ne možemo svađati. Nemoguće je da se svađamo oko drugih ljude, nismo mali, ti čitaš između redova. Lagani smo obojica, poštujem to. Ja sam samo iskazao mišljenje i uz to sam ih smirivao - pričao je Nemanja i dodao da se i on oseća najjačim, kada Vladimir za sebe kaže da je najjači muškarac u "Zadruzi".

- Sad mogu da se zakunem i potpišem da neću da spomenem Aleksandru i Davida, ali oni to ne mogu da urade - kroz smeh je rekao Tomović.

Tošić je imao potrebu da još jednom kaže Tomoviću da će štititi pevačicu uvek kada on ustane i ima sukob sa njom.

- Ja ti samo kažem, da ću Zlatu da štitim - rekao je za kraj Tošić.

- A što da niste možda kumovi - dobacio je Vladimir.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.