SVE JE FARSA? Brendon raskrinkao Staniju i Tomovića! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVE MU JE SUMNJIVO

SVE JE FARSA? Brendon raskrinkao Staniju i Tomovića! (VIDEO)

Niko im ovako nije sasuo istinu u lice

Objavljeno:

Sinoć su u "Zadruzi" emitovani klipovi. Među snimcima je bio i onaj gde se vidi rasprava između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića, koja je po nekim mišljenjima prepasla čak u nasilnički obračun. Međutim, Branislava Radonića Brendona ti kadrovi izgleda nisu mogli da zavaraju i on je detaljno izneo svoju analizu ove sporne situacije.

– Sa moje tačke gledišta i posmatranja, previše je scenskog ponašanja, sa kompletnim uvodom, zapletom, raspletom i završetkom. Ja sam pitao ovde pojedine "Da li mislite da je ovo stvarno" i ljudi kažu "Da!", a ja mislim da je ovo previše za mesec dana, za ljude koji su već bili u rijalitiju, da se ovako ponašaju i toliko prenaglašene emocije, strasti i agresije, sve u jednom, sa kompletnim držanjem tela i položajem tela - rekao je Brendon.

Tomović je pokušao da prekine Radonića i da mu skrene pažnju na to da on ne razume ovu situaciju jer nije bio zaljubljen, ali Brendonu te Vladimirove reči nisu bile uverljive.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović foto: Printscreen

– Samo smatram da kamera nije bila tu da se vi tako uopšte ne biste ponašali i da dobro glumite ono što ste naumili da glumite i da vam je to u zajedničkom interesu - naveo je Brendon.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.