VELIKI INCIDENT U ZADRUZI! Tomović nasrnuo na Davida, Aleksandra psovala produkciju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BURNA NOĆ U ZADRUZI

VELIKI INCIDENT U ZADRUZI! Tomović nasrnuo na Davida, Aleksandra psovala produkciju! (VIDEO)

Sve je izmaklo kontroli

Objavljeno:

Tokom sinoćne emisije, došlo je do ozbiljnijeg incidenta u rijalitiju "Zadruga".

Tokom rasprave Vladimira Tomovića i Aleksandre Subotić, Vladimir je krenuo da gura svoj srednji prst na Aleksandru, a David Dragojević je njegovu ruku sklonio od Subotićeve. To je zasmetalo Tomoviću i žestoko je gurnuo Davida.

Tada je reagovalo obezbeđenje i sprečilo je da dođe do tuče između Davida i Vladimira. Aleksandra je tražila da se Tomović kazni jer je nasilnik, međutim, obezbeđenje je u zatvor odvelo njenog Davida što je Subotićevu posebno razljutilo.

Ona je krenula da proziva produkciju zbog toga što je Vladimir, za koga tvrdi da je nasilnik, štiti. Aleksandra je posebno bila besna na to što joj obezbeđenje nije dozvolilo da uđe u klub gde je slavio rođendan Alekse Savića, jer su u toj prostoriji bili Stanija Dobrojević i pomenuti Vladimir.

– Kako ti nije jasno jer imate dve velike zvezde u pi*ku materinu! Pu*ite ku*ac na koju sam ja televiziju došla. Je*o mi pas mater! Bolje da sam ostala na onom „Happy“, pu*i ku*ac „Pink“! - psovala je Aleksandra dok je Lepi Mića pokušavao da je smiri.

Na kraju, produkcija je Davida pustila iz zatvora i Aleksandri i njemu je bilo dozvoljeno da dođu na žurku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.