MILJANA JE LUDOVALA ZA PEVAČEM: Proganjala ga je, a njegova majka je doživela NERVNI SLOM zbog nje!
Foto: Printscreen

uporna

MILJANA JE LUDOVALA ZA PEVAČEM: Proganjala ga je, a njegova majka je doživela NERVNI SLOM zbog nje!

Miljana je išla od Niša do Subotice kako bi ga videla

Objavljeno:

Miljana Kulić danas je posetila zalagaonicu, kako bi založila haljinu koju joj je poklonila pevačica Rada Manojlović.

Miljana je počela da priča kako je upoznala Radu, a onda se dotakala Dušana Svilara. Zadrugarka je ispričala Mikiju Đuričiću kako je bila opsednuta pevačem, te je čak iz Niša otišla u Suboticu, kako bi ga videla.

Miljana Kulić
Miljana Kulić foto: Printscreen

- Tada sam zvala njegovu majku Slavicu i ona je broj zaštitila. Onda sam pozvala informacije i predstavila se kao ona. Saznala sam kada je ona rođena. Meni pročitaju, ja pozovem opet. Predstavim se kao Slavica Svilar, kažem da su mi demolirali telefon jer stalno zove obožavateljka mog sina i da sam zaboravila broj svog fiksnog telefona - pričala je Miljana.

- Ti si zvala i predstavila se kao njegova mama i žalila se na samu sebe? Ti si Bog! Ova tvoja priča vredi hiljadu dinara - izjavio je Miki.

- I oni mi kažu broj i ja pozovem Slavicu i kažem: "Dobar dan, mislili ste da vas neću naći" i žena doživi nervni slom! Sada sam u odličnim odnosima sa Svilarom i Darkom Lazićem - rekla je Kulićeva.

Dušan Svilar
Dušan Svilar foto: Dragan Kadić

Miljana je zatim govorila kako je iz Niša sa sestrom išla u Suboticu kako bi upoznala Dušana Svilara i da je tada imala svega trinaest godina.

- Mama nas je ispratila na autobus, u Subotici nas je čekao tatin prijatelj. Onda sam otišla kući kod njega. Čoveka je bilo sramota da ide sa mnom. Sestra i ja smo otišle, izašao je Dušanov brat. Kažem da imam veliku želju da budem gost, ali da teta Slavica bude tu. Tada sam imala 13 godina. I onda odem u gimnaziju, kažem profesoru da sam došla da vidim Dušana Svilara. Profesor ga je odmah poslao, ja kada sam ga videla, počela sam da vrištim. Nisam znala vrata da pogodim - pričala je Miljana.

Bonus video:

VRELA AKCIJA NA TRAVNJAKU, STANIJA SE PRIBILA UZ VLADIMIRA: Tomović nije gubio vreme, odmah se bacio u AKCIJU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.