OTVORILA DUŠU: Ljubica ispričala potresnu priču o svom OCU! On je MOJ ŽIVOT!
Foto: preenscreen

parovi

OTVORILA DUŠU: Ljubica ispričala potresnu priču o svom OCU! On je MOJ ŽIVOT!

Ljubica nema sjajan odnos sa ocem

Objavljeno: 17:52h

Ljubica Stefanov, nova takmičarka i gradska devojka po ulasku u sedmu sezonu sage o ,,Parovima", priredila je veliki spektakl.

Naime, sa Nikolom Jovanović, popularnim konobarem, kako voli sebe da naziva, stupila je u intimnu vezu iz koje se desio eksplicitni seksualan odnos, koji su mogli svi da vide.

Povređena, jer je nakon tog čina Conja počeo da negira da se bilo šta desilo između njih, te je Ljubica otkrila da je on ejakulirao u nju i da je moguće da se desi drugo stanje, na sva intimna pitanja odgovorila je u njenom stilu.

Conja i Ljubica
Conja i Ljubica foto: Printscreen

1. Treuntno si broj jedan tema u vili, zbog tvog seksa sa Conjom. Da li se kaješ zbog svega što se desilo, da li bi promenila nešto?

- Naravno da se kajem, pa da sam znala da će se ovako ponašati, čovek koji mi je nudio brak, a sada sve što je rekao lagao je, ne bi ni došlo do toga.

2. Tvoja potresna životna priča sve je rastužila, ali si bila veoma nejasna kada si pričala o svom ocu. Čime se zapravo bavi on, s obzirom da si rekla da je dobro situiran, ali da ti nikada nije davao novac?

- Moj otac je kardiolog i pulmolog, ima privatnu ordinaciju. Napomenula sam da od njega primam džeparac, ali da nismo u najboljim odnosima kako bi trebalo da bude između oca i ćerke.

3. Kako si ispričala da je osoba koju nazivaš majkom, zapravo tvoja tetka. Da li bi mogla da joj oprostiš sve što ti je uradila kada bise susrela sa njom u vili?

- Osoba koja me naziva ,,kurvicom“ i ,,đubretom“ kad je pijana, ja opraštam, ali zaboraviti nikada neću. Mada ona ne bi rekla da je to istina jer ne priča istinu često, kad bi došla ovde bila bi trezna.

Ljubica i Conja
Ljubica i Conja foto: Printscreen

4. Tvoj momak je izneo mnoge informacije o tebi, ono što je bilo najzapaženije jeste to da si se ti bavila ,,prostitucijom“, ali je naveo da te je na to nagovarala majka, odnosno tvoja tetka. Šta je tu istina, da li si se bavila najstarijim zanatom?

- Striptizeta bila jesam, napad je najbolja odbrana. Svoje telo nikada ne bih prodala. On voli da mnogo da laže, što ste imali priliku i da vidite.

5. Šta ti najviše nedostaje trenutno u vili?

- Pa trenutno poštovanje moje drage osobe, mislim na Nemanju i neka doza prijateljstva od strane njega, s obzriom da je sinoć rekao da je razočaran u moje postupke neke.

6. Kako bi reagovala kada bi se susrela sa ocem u vili?

- Plakala bih, on je moj život, ali me je sramota zbog svega što je video i čuo o meni. Samo bih dodala na sve ovo, da sam ponosna na Nemanju, jer je uvek bio tu za mene.

Bonus video:

SUKOB BRENDON I LAZAR (PRVI DEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.