KO BI REKAO?! Voljenka u Parovima otkrila ko se od poznatih ličnosti oblači NA PIJACI!
Foto: Printscreen

PAROVI

KO BI REKAO?! Voljenka u Parovima otkrila ko se od poznatih ličnosti oblači NA PIJACI!

Poznanstvo sa velikim imenima estradnog neba ne krije

Objavljeno:

Voljenka Ilić odgovorila je na jutarnju temu koja glasi: Da li pratite modne trendove ili ne?

Dok je pričala i priznala da je tokom devedesetih bio trend da muškarci budu kao strani glumci, pa izvajana tela u teretanama, ali i tetovaže na rukama, zvezda tog vremena izjavila je:

- Volela sam da pratim taj trend da pored sebe imam muškarca koji ima istetovirane ruke, pa onda lepo telo, da liči na glumce. Sve su to bili trendovi koje su bili u moje vreme, kome sam ja vrlo rado podlegla – kroz smeh ispričala je popularna pevačica.

Jutarnja kafica u vili Parova
Jutarnja kafica u vili Parova foto: Printscreen

Ali to nije sve, kako je moda bila drugačija, Voljenka je ispričala da je svoje stvari davala jednog prijateljici koja je to preprodavala na pijaci.

Poznanstvo sa velikim imenima estradnog neba ne krije, ali je Voljenka otkrila ko se uvlačio u njene stvari od popularnih pevačica:

- Skoro sam videla da je Bebi Dol, koju stvarno volim, nosila moje stvari koje sam ja dala svojoj prijateljici da prodaje na jednoj beogradskoj pijaci, alije ona to mnogo bolje ukombinovala od mene, ljudi, iskreno da vam kažem.

A onda je izjavila da i danas prati trendove, ali se trudi da ne baci puno para:

- Ali sam sada počela da pratim trendove, ali prvo mora da mi se svidi. Počela sam da kupujem u buticima polovne robe i svi me pitaju odakle mi te stvari, a ja se stvarno ne stidim da priznam.

Bonus video

ŽEŠĆE JE OCRNILA KIJU KOCKAR, A SLOBA SA NJOM UŽIVA: Pogledajte sa kim je Radanović izašao u provod! Pevaju i smeškaju se!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.