STANIJA ĆE ODLEPITI: Procurela PERVERZNA PREPISKA Vladimira Tomovića s pevačicom! Ovakve vulgarnosti još niste čuli
Foto: Printscreen

JUUU!

STANIJA ĆE ODLEPITI: Procurela PERVERZNA PREPISKA Vladimira Tomovića s pevačicom! Ovakve vulgarnosti još niste čuli

Samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je slike svog polnog organa slao jednom glumcu, pojavile su se poruke koje je učesnik Zadruge 2 slao pevačici

Objavljeno: 12:05h

Stanijin dečko, Vladimir Tomović, pre nego što je postao rijaliti igrač, bio je zavodnik na društvenim mrežama. On je redovno devojkama slao perverzne poruke pozivajući ih na seks, a Kurir je došao u posed jedne od njih.

foto: Screenshot

Samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je slike svog polnog organa slao jednom glumcu, pojavile su se poruke koje je učesnik Zadruge 2 slao pevačici Ivani Sireni.

foto: Screenshot

- Koliko želiš da ti ljubim pi. kicu i ližem stopala i gu.u?! - pitao je Vladimir i dobio iznenađujući odgovor.

foto: Screenshot

- Ne tražim ti da mi ližeš stopala, a koju pozu najviše voliš, da čujem?! - napisala je Ivana.

foto: Screenshot

- Ja to želim jako. Obožavam seks javno, park, brod, more, lift, šuma, pored puta, u veceu diskoteke, nisi nigde slično. Zezaš me - rekao je Stanijin dečko, da bi mu Ivana rekla da voli klasiku, u krevetu.

foto: Screenshot

Tomović je i dalje insistirao da pričaju prljavo i bezobrazno.

foto: Screenshot

- Posle posla maženje i poljupci, a ujutru otkidanje. Preko dana plaže, ručkovi. Vrh. Budiću te tako što ću ti lizati pi.icu, dušo. Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi. Koliko želiš da te tu.am, dušo? - pitao je zadrugar, ali nije dobio željni odgovor.

foto: Damir Dervišagić

- Želim prvo da me ljubiš, paziš i maziš da bi nam seks bio lepši. Odvikla sam se od seksa. Rekla sam sebi imaću seks sa onim ko mi se bude baš sviđao i ko me bude zaslužio - rekla je pevačica.

foto: Screenshot

- Verujem. Ali ćeš se na mene navući. Uh. Sad bih ti lizao dugo. Dala bi mi da ti ližem pi. kicu i gu. u, dušo. Uh, ja volim velike pi.ke, draga, da moja velika kur.ina lagano ulazi i da razbija i volim velike usnice i mesnate - rekao je Tomović.

foto: Screenshot

- Pa kako da budem raširena kad ne ulazi ku.ac u mene? Ili bi ti voleo da ti je devojka razjebana? - upitala je Ivana.

foto: Screenshot

- Znam da te ne je. e niko, ljubavi, ali treba da imaš dildo i da uživaš. Mnoge žene, čak i one koje imaju momke, imaju vibrator. Voleo bih da mi je devojka raz. ebana, naravno. Neću sad da ti se hvalim, ali ja imam veliki i debeo ku. ac i kad god nisam pažljiv, curama bude loše - hvalio se Tomović.

foto: Screenshot

Ivana Sirena

Dopisivali smo se mesecima

Ivana Sirena potvrđuje da se dopisivala s Vladimirom, ali tvrdi da do seksa nije došlo.

foto: Printscreen

- Nas dvoje se nismo videli. Dopisivali smo se mesecima. Bio je baš zagrejan za mene što se vidi iz priloženog. On je privlačan, sladak i seksi, ali mi se nije dopalo to što je bio previše napadan. Ja jesam temperamentna, ali nisam želela da pređem granicu, a on je bio i vulgaran što mi se ne dopada. Insistirao je da se vidimo - kaže Ivana za Kurir.

Bonus video

BILA NA SLATKIM MUKAMA, PA ZAVRŠILA U KREVETU SA PEVAČEM: Olja Bajrami uhvaćena ispod pokrivača! OVO niko nije očekivao

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.