PAKLENI ŽIVOT PRE RIJALITIJA: Stanijina majka otkriva SUROVU ISTINU! Manjak sredstava, promena prebivališta...
Foto: Printscreen Youtube

NIJE JOJ BILO LAKO

PAKLENI ŽIVOT PRE RIJALITIJA: Stanijina majka otkriva SUROVU ISTINU! Manjak sredstava, promena prebivališta...

Stanija je u Zadruzi ostalim učesnicima pričala o tome kako se osećala kada je ostala bez ičega

Objavljeno: 04.10.2018. 10:24h
  • 4

Stanija Dobrojević zajedno sa porodicom preživela pravi pakao kada je, kako je i sama otkrila, u jednom danu izgubila sve - oca, kuću, automobil. Njena majka, Slavica Dobrojević, otkriva sve o ovim potresnim danima.

Iako na televizijskim ekranima deluje kao da ništa ne može da je slomi, starleta Stanija Dobrojević zapravo sa sobom nosi tužnu priču i podsetnik na sve ružno što joj se dogodilo u detinjstvu. Rođena je u Hrvatskoj, a u ratu je izgubila oca i potom je počela agonija za porodicu Dobrojević.

- Kada imaš lep i normalan život, a u jednom danu izgubiš sve, naravno da je mnogo teško, doživiš šok i ne znaš šta te je snašlo, usplašiš se života i u tom trenutku nema nikoga da ti pomogne. Moja jedina misao tada je bila kako spasti moju decu, i ništa materijalno u tom trenutku ti nije važno. Bio je to poduži period u pravoj nemaštini, bilo je trenutaka kada su mi deca bila željna slatkiša, igračaka i svega onoga što prati jedno detinjstvo, a nisam imala nikakvu mogućnost da im to pružim - počinje potresnu ispovest Slavica Dobrojević.

Njena majka Slavica ispričala je šta su sve preživeli
Njena majka Slavica ispričala je šta su sve preživeli foto: Nebojša Mandić

- Svaki stres ostavlja manje ili veće posledice, a možete da zamislite kada vam se život promeni iz korena i kada samo u toku osnovne škole promenite devet osnovnih škola, gradova i svaki put upoznavanje sa novom sredinom, učiteljima i decom i konstantna borba za svoje mesto, želja da dokažete da ste dobar đak i da steknete prijatelje, kao i da se uklopite i budete prihvaćeni - priča nam Slavica kako je Stanija podnosila najteže trenutke u životu. Ipak, ona je iz svega izašla jača, a dala je svoj maksimum da decu izvede na pravi put.

- Meni kao ženi koja je ostala bez ičega, sama sa dvoje dece, bez krova nad glavom, bez ikakvih primanja, bilo je jako teško. Završili smo u kolektivnom smeštaju, sa svim tim ljudima koji su doživeli istu sudbinu, ali kada smo posle nekoliko godina našli mogućnost da se vidimo sa familijom (Stanijinim tetkama), tada je život krenuo u nekom pozitivnijem pravcu. One su mi tada pružile veliku podršku da iškolujem decu i da oni danas budu uspešni ljudi. Moj sin je veterinar, a Stanija diplomirani ekonomista. Moja najveća satisfakcija u životu je što sam uspela da svoju decu izvedem na pravi put i što oni to danas jako poštuju i cene i što oni sada mene čuvaju, paze i brinu za mene - kaže nam Slavica.


Podsetimo, Stanija je u Zadruzi ostalim učesnicima pričala o tome kako se osećala kada je ostala bez ičega.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević foto: Marina Lopičić

- Ja sam rođena u Hrvatskoj, 1995. sam u ratu izgubila oca. Posle toga sam otišla u Banjaluku, menjali smo dosta mesta. Ruma je bila 13. mesto gde smo se naselili. Dve godine nismo znali šta je sa mojim ocem, da li je živ ili nije. Moj teča je bio zarobljen u Splitu. Tetka je pokušavala da sazna, pošto su njih dvojica bili zajedno. Dolazili su razni ljudi sa pričom da se utopio, da je našao ženu i decu. Posle dve godine smo dobili informaciju sa dokazima da je ubijen - ispričala je starleta i šokirala učesnike.

- Mi smo bukvalno u jednom danu izgubili sve. Zapalili su nam kuću, bacili bombu na auto, tata nestao. Mama u haosu, samo sa dvoje male dece. Tata je imao pet sestara, one su dobrostojeće. One su nam finansijski pomogle da se stacioniramo, platile nam stan, to je najteži deo mog života - pričala je Stanija, i dodala da je u agoniji živela 10 godina.

Bonus video

DAVIO SE U SUZAMA! ZAŠTO SAM OVDE?! Adam Đogani na ivici nervnog sloma! Luna pokušala da ga uteši, pa mu otkrila veliku tajnu!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media