NOVA BEBA U RIJALITIJU JE NA PUTU: Ljubica otkrila da je u DRUGOM STANJU!? (FOTO)
Foto: preenrscreen

zaplet u parovima!

NOVA BEBA U RIJALITIJU JE NA PUTU: Ljubica otkrila da je u DRUGOM STANJU!? (FOTO)

U program se uključio i Nikolin otac

Objavljeno: 23:14h

Se*s afera između Conje i Ljubice i dalje je glavna tema u luksuznoj vili.

Međutim, otac je počeo da ubeđuje svog sina da ga žena nije ostavila, iako Milka ne želi da se javi i dođe na našu televiziju.

Kako bi sve trebalo da se razjasni, Ljubica je izašla za Conjom u dvorište, jer je popularni konobar poludeo zbog cele situacije.

Prvo vaš sin me je iskoristio, a onda kada je Lakić ušao u sobu, on je namerno sklonio pokrivač ", obratila se njegovom ocu, a potom i Conji:

-Svaka ti last, ostaćeš do kraja rijalitija, stvarno si majmun. -

Ono što sve takmičare nervira jeste što okrivljeni takmičar non-stop govori da se seksualan odnos između njih nije ni desio, iako je Produkcija prikazala više puta video klip na kom se jasno vide što ispod pokrivača, ali i van pokrivača eksplicintni pokreti tela.

Ljubica i Anđela
Ljubica i Anđela foto: preenrscreen

A potom je plavokosa devojka objasnila da je Nikola ejakulirao u nju tokom intimnog čina i da je vrlo moguće da je ona u drugom stanju.

On je svesno sve to uradio, da li joj se sviđa ili ne ova devojka u to ne ulazim. Ali je svesno on prevario svoju ženu, a sada se pravi kao da se ništa nije desilo, jer čovek glumi. Želi da se o njemu što više priča kako bi ostao što duže u rijalitiju, jer misli da mu je to siguran put do pobede", izjavio je Milutin Mili Radosavljević, kao neko ko je iskusan u rijaliti sferi.

Bonus video

JOVICA OTKRIO JEZIVE DETALJE O PROŠLOSTI MILJANE KULIĆ: Mare iz Niša te držao vezanu za radijator, dao ti je samo vodu da PIJEŠ! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.