ŠMEKER I MANGUP JE ZAVRŠITI ŠKOLU: Baki B3 otkrio najbolnije stvari o kojima je sve vreme ćutao! (FOTO)
Foto: preenscreen

isplivali detalji!

ŠMEKER I MANGUP JE ZAVRŠITI ŠKOLU: Baki B3 otkrio najbolnije stvari o kojima je sve vreme ćutao! (FOTO)

Govorio je i o svom odrastanju

Objavljeno: 17:48h

Sinoćni ,,Parograf“ otkrio je mnoge tajne čuvene porodice Đogani, ispred kojih je pričao Andrija Đogani, na estradnom nebu poznatiji kao Baki B3.

O svom teškom odrastanju pred kamerama Happy televizije govorio je otvoreno, ali i o svim nelegalnim poslovima koje je kao mlađi delikvent morao da radi, kako bi uspeo da preživi.

O odrastanju na ulici, ali i gde je proveo prve dane svoje 15 godine, Baki je pred širokim auditorijumom iskreno pričao.

Ali sada za Happy portal otkriva ono što ga je najveše bolelo tokom poligrafa, ali koji su ključni momenti koje bi voleo da napomene, koje možda nije ispričao tokom emisije.

Parovi
Parovi foto: preenrscreen

1. Rekao si da nikome ne bi poželeo život kao tvoj. Koji događaj bi izdvojio iz svog prebogatog životnog iskustva kao najteži?

- Da, naravno da ne bih poželeo nikome, jer ono što sam ja probao nije za pohvalu, ne dičim se, ali kada sam već prošao kao klinac i bio delikvent i prepušten samom sebi, zašto ne bih posavetovao svakoga da se mane toga.

Zato ne bih nikad ponovo tako nešto. Šmeker i mangup je završiti školu i postati uspešan u životu. Što se tiče iskustva sa prebogatom jevrejkom najteži deo sa njom je što sam uopšte i pokušao bilo šta sa njom, jer sam znao da nismo isti i da nisam taj kalibar. Bilo je svašta nešto, ali iskren da budem, ni ne sećam se više, a možda je tako i bolje.

2. Već sa 15 godina prvi put si završio u CZ-u i nije ti bilo nimalo lako. Poučen svojim životnim iskustvom, kako ćeš vaspitavati svoju decu, koje savete ćeš im davati, kao i šta bi savetovao mnogobrojnu mlađu publiku „Parova“, kako da ne skrenu na krivi put?

Parovi
Parovi foto: preenrscreen

- Pa da ne idu tim putem i da to nije pravi život kojim bi trebali da idu. Moj im je savet da završe škole i da se bave sportom ili nečim kvalitetnijim.

4. Poligraf je potvrdio da ipak nisi ljubomoran na Nikolu Lakića, da li postoji učesnik na kojeg si iole ljubomoran, ili ga smataš ozbiiljnom konkurencijom?

- Nisam ni na koga ljubomoran i što se tiče komunikacije, razmišljam o tome, opušten sam, imam cilj i ne gledam takmičenje tako. Nisam rijaliti igrač željan slave, jer to već imam, ovde imam druge planove.

Bonus video

JOVICA OTKRIO JEZIVE DETALJE O PROŠLOSTI MILJANE KULIĆ: Mare iz Niša te držao vezanu za radijator, dao ti je samo vodu da PIJEŠ! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.