SUPARNICI: Lakić ŽESTOKO isprozivao Elvina i Benju! Ti si najveća bruka svog grada!
Foto: Printscreen

netrpeljivost

SUPARNICI: Lakić ŽESTOKO isprozivao Elvina i Benju! Ti si najveća bruka svog grada!

Elvin je kao odgovor na glavnu temu emisije, ko je najveći lenjivac u vili, ponovo isprovocirao Nikolu i Aleksadnru

Objavljeno:

Ljubavna priča koja je aktuelna od samog starta sedme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" svakako je ona između Nikole Lakića i Aleksandre Tasić-Coka.

Njihov odnos od samog starta dovoljno je turbulentan, a sada javila nova prepreka. Naime, multitalentovani takmičar Elvin Kadić otvoreno se nabacivao lepoj Coki, što Lakić nikako nije želeo da prepusti slučaju:

- Njemu se ne sviđa Coka, on je dečko veoma inteligentan da shvati da ne treba da se hvata za kisele vode ovde, već istaknute rijaliti igrače poput mene, ali to ti neće proći. Ti i Benjamin ste najveća sramota svoje izemlje i svog grada. Ti, Benjo svakako, čim si stao da braniš ovog debila - ljutitio je prokometarisao Nikola.

Elvin Kadić
Elvin Kadić foto: Printscreen

- Mislim da si loše skontao Elvina, nije on nimalo loš momak, a to ćeš shvatiti vremenom. Mislim da nije u redu što gleda Coku, taj deo ne podržavam.

Svakako, siguran sam, ma koliko ti udarao ovde na mene, nas dvoje ćemo napolju biti odlični drugari - rekao je MMA borac, koji je skandaloznim ponašanjem privukao mnogo pažnje na sabe.

Elvin je kao odgovor na glavnu temu emisije, ko je najveći lenjivac u vili, ponovo isprovocirao Nikolu i Aleksadnru:

foto: Printscreen

- Svi ovde tvrde da sam ja najveći lenjivac, ali nije tako. Lakić isto sprema samo za sebe, njegova devojka Coka isto, baš su se našli. Nisam ja nju muvao, ja sam nju odbio - bio je samouveren Kadrić, što je učesnicu dodatno izrevoltiralo, pa mu je odbrusila:

- Ko si ti da mene odbiješ, pogledaj se na šta ličiš - bila je surova takmičarka.

Bonus video:

ZADRUGARI NAPALI STANIJU ZBOG KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Kada je Vlada čuo šta mu je devojka radila u prošlom rijalitiju nazvao je POSLEDNJOM BEDNICOM I DNOM DNA!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.