PONIZILA GA JE PRED SVIMA: Toliki čovek, a nigde MUŠKOSTI u njemu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

prozivke

PONIZILA GA JE PRED SVIMA: Toliki čovek, a nigde MUŠKOSTI u njemu! (VIDEO)

Ramona nikoga nije štedela!

Objavljeno: 15:40h

Veliki Šef je psolao pismo u kome napisano da će tokom sastanka Ramona Beganović i David Dragojević komentarisati zadrugare.

Budući da je prošlo dovoljno vremena da se međusobno upoznaju, i da svako o svakom stekne mišljenje.

Zadrugari za vreme sastanka
Zadrugari za vreme sastanka foto: Printscreen

Sa svojim izlaganjem prva je krenula Ramona, koja je uspela u nekoliko navrata da se posvađa sa zadrugarima. Zlati Đurković se nije svidelo što je Ramona za nju rekla da je "prazna" i što je izjavla za Suzanu Perović da je "sebična", zbog čega je nastala svađa.

Zlata Đurković
Zlata Đurković foto: Printscreen

Ramona je izjavila i da smatra da je Luna Đogani razmažena, ali da nema lošu dušu, dok Marija i Miljana Kulić po stavu ove ukućanke vole da se mešaju u tuđe svađe. Beganovićeva je uslepa i da se posvađala i sa MC Damirom.

- Damiro je klošar! Kune se u svoje dete. Uvek kada legne u krevet govori mi kako je dobar, kako je željan svoje porodice, a preko dana laže! Mislim da si loš i iskvaren, ali se praviš dobar - pričala je Ramona Damiru.

Pozitivno mišljenje Ramona nije imala ni o Nadeždi Biljić, a zatim je iznela svoj stav o Bojanu Gaćeši sa kojim se žestoko svađala prošle noći.

- Bojan je jedan čovek napolju, a ovde glumi neko ludilo! On ispade frajer neki! Ne znam odakle ti hrabrosti da na početku priđeš Staniji. Toliki čovek, a nigde muškosti u njemu! Apsolutno ne želim da imam mišljenje o tebi - govorila je Ramona Bojanu.

Detaljnije pogledajte u video - snimku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.