SVE TAJNE SUZANE PEROVIĆ: Sin joj je bio u zatvoru zbog teškog krivičnog dela, krio je vezu sa učesnicom RIJALITIJA
Foto: Printscreen

zadruga 2

SVE TAJNE SUZANE PEROVIĆ: Sin joj je bio u zatvoru zbog teškog krivičnog dela, krio je vezu sa učesnicom RIJALITIJA

Sin voditeljke i bivše farmerke Suzane Perović i estradnog menadžera Vlade Perovića, Nikola odavno je u sukobu sa zakonom

Objavljeno: 21:06h

On je pre nekoliko godina bio saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a dok je Suzana bila na Farmi, Nikola je ležao u zatvoru. On je 13. marta 2013. godine, proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika u pljački. Bio je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao dok mu je majka bila na Farmi.

Ona je na sve načine pokušala da zataška tu informaciju, međutim, cela priča je dospela u medije. Njenom sinu, Nikoli Peroviću sudilo se zbog ometanja javnog reda i mira, a u zatvoru je boravio zbog pljačke.

Nikola ne krije šta je uradio, pa je otvoreno pričao o tome:

Suzanin sin Nikola
Suzanin sin Nikolafoto: Zorana Jevtić

- Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku i malo smo više popili, jer smo bili klinci. Policajac je u tom trenutku prišao da nas opomene i ja sam mu tako pijan skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Onda je on pozvao pojačanje i došlo je njih desetorica, gde su nas tukli i poslali u stanicu. Pala je tužba da sam ga napao, ali je ostala ova za ometanje javnog reda i mira - ispričao je Nikola za medije.

Nikola je tada pričao da Suzana sve to shvata katastrofalno i da je plakala po ceo dan dok je njemu kako je rekao bilo "opušteno".

Suzana u Zadruzi
Suzana u Zadruzifoto: Printscreen

Nikola sada radi u građevinskoj firmi sa ocem Vladom Perovićem i ne očekuje da će se vratiti u zatvor.

Još jedna učesnica rijalitija bila je sa Nikolom u vezi. Nina Prlja je pre nekoliko godina bila u vezi s Nikolom Perovićem, sinom vlasnika nekadašnjeg noćnog kluba „Duga“ Vlade Perovića i pevačice Suzane Perović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.