BRENDONA SAM UPOZNAO PREKO FEJSBUKA: Počeo je da mi šalje gole slike i odmah sam ga blokirao na svim mrežama!
Foto: Printscreen

zadruga 2

BRENDONA SAM UPOZNAO PREKO FEJSBUKA: Počeo je da mi šalje gole slike i odmah sam ga blokirao na svim mrežama!

Radonjić mesecima proganjao dečka koji nije bio zainteresovan za njega.

Objavljeno: 09:24h

Zadrugar Branislav Brendon Radonić nikada nije imao problem da pokaže svoje nago telo, pa čak i onima koji mu to ne traže.

Osim što ima običaj da nag pleše pred svim zadrugarima, Brendon je bez blama slao fotografije na kojima je nag nepoznatim muškarcima.

Zadrugar je nedavno slao nage fotke jednom momku, koji ga je nakon toga blokirao na društvenim mrežama.

- Brendona sam upoznao preko Fejsbuka i kratko smo se dopisivali pre nego što je počeo da mi šalje golišave fotografije. Nisam imao predstavu da je on zainteresovan za muškarce, a kako sam tada imao devojku, nisam želeo da ona sazna šta se dešava - kaže naš izvor i objašnjava šta se dalje desilo.

- Ništa mi nije bilo sumnjivo u prvi mah, dečko mi se uredno javio u inboks i počeli smo da se dopisujemo, jer se ispostavilo da obojica idemo u istu teretanu. Međutim, malo mu je trebalo da se opusti i da počne da mi šalje lascivne poruke. Kada sam mu rekao da nisam gej, odgovorio mi je samo:

Odmah je prešao na stvar
Odmah je prešao na stvarfoto: Preentscren/RTV Pink

"Šteta, ne znaš šta propuštaš", pa sam pomislio da će to biti dovoljno da se naša komunikacija završi - priča naš izvor i objašnjava da se tek nakon toga desila bizarna situacija.

- Već sledećeg dana Brendon mi je poslao fotografije polnog organa i pozadine i jedan smajli. Čim sam to video, momentalno sam ga blokirao, jer mi je bilo nepojmljivo da tako nešto uradi. Čak sam i teretanu promenio, da ga ne bih više sretao - kaže naš izvor na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.