SAMO SAM HTEO DA OPEREŠ TANJIR, ALJKAVA SI: Savo NAPAO Rebeku, ona POLUDELA!
Foto: Preentscren/RTV Pink

RASPRAVA!

SAMO SAM HTEO DA OPEREŠ TANJIR, ALJKAVA SI: Savo NAPAO Rebeku, ona POLUDELA!

Posvađali su se žestoko

Objavljeno:

Svi zadrugari doživeli su šok kada su primetili da Savo Perović i Rebeka Popović postaju sve prisniji, a nisu sakrili i da je pao prvi poljubac između njih.

Međutim, njima je i te kako smetalo što svi u Beloj kući pokazuju veliko interesovanje za njihov odnos, što je ukućanku razbesnelo.

Savo Perović i Rebeka Popović
Savo Perović i Rebeka Popović foto: Preentscren/RTV Pink

Oni su bili u dobrim odnosima, a onda su otišli do Rajskog vrta i započeli žestoku raspravu.

Ja sa tobom i dalje delim neke tajne i dalje pričam. Samo sam primetila da je posle onog poljupca krenulo to neko spajanje i pravljenje priče. Nas niko iz spoljnog sveta nije ništa pitao, nemam nikakvu moralnu obavezu, ovde mi pritisak ne odgovara nikako i ne prija mi da me bilo ko pita nešto vezano za tebe. Ja neću da im objašnjavam psihofizički mentalni balans. Ja nemam te osobine, neću da radim za celu kuću! Ja ću raditi šta ja hoću, a šta neću, neću", rekla je Rebeka.

Rajski vrt
Rajski vrt foto: Preentscren/RTV Pink

Meni konkretno smeta da me svi pitaju šta se ovde dešava. Osećam se kao majmun. Ti odlično znaš da ja i te kako gledam na tebe kao što ti gledaš na mene. Osećam neke simpatije, poklapamo se po mozgu i razmišljanjima. Meni ne prija to u zadnjih 40 sati samo ta varijanta što nisi na neki način popustljiva u smislu da ako misliš da nešto radim u datom momentu, ti nemaš 18 godina. Treba da pokažeš i drugu stranu Rebeke. Hoću da pokažem ljudima da otkad si sa mnom počela da se družiš da si postala pozitivnija. Ja sam samo hteo da opereš tanjir za mene i za sebe! Aljkava si što kasniš" , rekao je Savo.

Rebeka mu je zbog ovih reči uputila kritike i udarila na njegovu muškost, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Bonus video

MACA NEDOSTAJE BORI SANTANI, ALEKSA BI BIO SA MAJOM: Miljana uspela da navede zadrugare da progovore o svojim simpatijama! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.