LAKIĆ OTVORENO O LJUBOMORI ZBOG COKE: Elvin je najveća ljiga u vili definitivno!
Foto: Printscreen

parovi

LAKIĆ OTVORENO O LJUBOMORI ZBOG COKE: Elvin je najveća ljiga u vili definitivno!

Elvin i Benja su mu trn u oku!

Objavljeno:

Iskusan rijaliti igrač, Nikola Lakić otkriva sve o svađi sa Cokom, komunikaciji sa Slađom i Bels, ali i o ljubomori prema Elvinu Kadrić, zbog njegove sadašnje izabranice, koju njegova mama Marina ne odobrava.

1. Nikola, tvoja veza sa Cokom je turbulentna. Ljubomoran si na sve što vas okružuje, ali Elvin i Benja su ti trn u oko. Šta misliš da postižeš stalnim provokacijama na njihov račun, zašto su ti oni „trn u oku“ i kakav će biti dalji tok tog sukoba?

- Ne bih se složio sa vama da sam ljubomoran, već ne trpim nepoštovanje drugih rijaliti igrača, u ovom slučaju konkretno mislim na Elvina, ali s obzirom da se dozvoljen svaki vid prihvatam to u potpunosti i sami mi govori o tome kakav je on. Najveća ljiga u vili definitivno i on je taj kome treba da postavite pitanje vezano za ljubomoru pošto sam ja osvojio srce Coke, devojke u koju je on zaljubljen. A Benjamin veliki rijaliti igrač samo nek se igra, ko visoko leti, nisko pada i ne dam na sebe. Imam hrabrosti da stanem ispred njega i kažem mu sve što mislim.

2. Kao neko ko je već iskusio rijaliti i iza sebe ima uspešnu sezonu, šta ti se ne dopada kod takmičara ove sezone i za koga možeš da kažeš da ima lošu taktiku?

Lakić i Coka
Lakić i Coka foto: Printscreen

- Ima dosta loših takmičara, pre svega mislim na devojke koje su niskog morala i iz dana i dan se čudim do kojih granica su spremne da idu zarad uspeha. Ilijana prednjači među silnim ,,zvezdama“.

3. Kako gledaš na ostale veze parova, koja po tvom mišljenju će imati uspeha?

-Što se tiče trenutne postave najveći uspeh bi trebalo da imamo Coka i ja, što ne gaarntujem ni za nas, ali to želim od srca, jer zaista uživam s njom.

4. Kakav je tvoj odnos sa Izabelom i Slađom sada, budući da znamo da ste bili na ratnoj nozi?

- Sa Slađom je sve bolji i bolji iz dana u dan i to me raduje,a sa Bels ostajem pri svom stavu da nemam komunikaciju.

Bonus video:

MIĆA IZABRAO TRI NAJBEZOSEĆAJNIJE OSOBE: Snežana prodaje cigarete, šteka pare i misli da će živeti 140 godina! Ono što je dodao o Moskvi je HIT! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.