A SVI MISLE DA JE DOSADAN KAO FIKUS?! Jovica HAPŠEN ZBOG UZNUDE pre ulaska u Zadrugu: Ucenjivao me je za 4.000 evra
Foto: Printscreen

zadruga 2

A SVI MISLE DA JE DOSADAN KAO FIKUS?! Jovica HAPŠEN ZBOG UZNUDE pre ulaska u Zadrugu: Ucenjivao me je za 4.000 evra

Po izlasku iz rijalitija čeka ga tužba

Objavljeno:

Učesnik Zadruge Jovica Putniković koji se zbližio u rijalitiju sa Minom Vrbaški bio je hapšen zbog iznude.

Jedan privatnik koje prodaje stvari posredstvom društvene mreže Facebook ispričao je za Svet da mu je ovaj navodno tražio 4.000 evra za zaštitu.

“Jovica je kupovao stvari koje ja prodajem preko fejsbuka, a čim je video da nisam prijavio firmu i da radim na crno, krenuo je da me ucenjuje sa lažnih brojeva. Sve je počelo krajem prošlog oktobra, kada mi je tražio 4.000 evra za zaštitu i kako me navodno njegove kolege poreski inspektori ne bi ganjali“, kaže N. M. iz Beograda (podaci poznati redakciji), i dodao:

Predstavlja se kao fin momak
Predstavlja se kao fin momakfoto: Printscreen/youtube

“Slao mi je poruke da moram što pre da mu dam novac kako bi me zaštitio i ja sam naseo na priču. Imao sam samo 1.500 evra, koje sam odneo na dogovoreno mesto. Rečeno mi je da je sve ispalo kako treba i da očekuje ostatak novca jer usluga košta ukupno 4.000 evra. Tada sam rešio da sve ispričam policiji. Oni su mi mnogo pomogli, pratili su mobilni telefon sa kog su mi stizale poruke, locirali su adresu i kroz nekoliko dana Jovicu su uhvatili zajedno sa njegovim navodno kolegom D. M. U policiji je priznao krivično delo i ispričao da se lažno predstavljao. Iako je trebalo da dobijem nazad svoj novac, meni do dana današnjeg nisu legle pare na račun. Čim Jovica bude izašao iz rijalitija, ja ću potražiti pravdu na sudu!”, naveo je između ostalog N.M.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.