SVE DOROTEINE TAJNE: Među ljubavnicima otac troje dece i jedan Turčin!
Foto: preentsreen/ youtube/

zadruga 2

SVE DOROTEINE TAJNE: Među ljubavnicima otac troje dece i jedan Turčin!

Jedna od najmlađih učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga", Dorotea Jovanović, koja za sebe kaže da je dizajnerka garderobe za pse, definitivno je zaintigirala javnost već u prvim danima svog boravka u Beloj kući

Objavljeno:

Njena sklonost ka svađama i arogancija koju neguje dovela ju je u samu žižu interesovanja, pa su tako i tajne iz njenog života počele da zanimaju i gledaoce i ukućane.

Prvu tajnu, za koju Dorotea nikako nije želela da se sazna, otkrila je njena cimerka Mina Vrbaški.

Naime, Mina je u jednoj svađi sa dizajnerkom pomenula njenu vezu sa oženjenim muškarcem. Tada je želela da naglasi da nije moralno komentarisati Luninu grešku iz "Zadruge 1", ako i sama radi to isto napolju.

Dorotea, videvši da je vrag odneo šalu, tom prilikom priznaje da ima vezu sa čovekom koji ima dete. Reč je o izvesnom Vukašinu, koji je razveden i sa kojim Dorotea ima zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Međutim, kako za Republiku otkriva izvor blizak dizajnerki odeće za pse, Mina tada nije govorila o Vukašinu, već o čoveku koji ima troje dece i koji je trenutno oženjen:

- Dorotea je stvarno blesava kada može da se viđa sa toliko likova

istovremeno. Pored tog Vukašina, sa kojim je javno viđaju, ona ima još jednog oženjenog, koji ima čak troje dece! Sa njim nije javno, on joj daje novac kad mu traži, mislim da imaju dogovor - priča izvor i nastavlja:

Dorotea sa zvaničnim momkom
Dorotea sa zvaničnim momkomfoto: Printscreen Instagram

- Tu je i treći sa kojim je Dorotea u seksualnoj vezi, da ne kažem emotivnoj. A to je jedan Turčin, biznismen, koji je često u Srbiji jer gradi luksuzan hotel na periferiji Beograda. Taj Turčin je u Beograd došao pre pet meseci, a kada je od bliskih "srdačnih" prijatelja zatražio da mu "dovedu" neku plavušu da se opusti, oni su ga upoznali sa Doroteom - kreće izvor zanimljivu priču i dodaje:

- U početku su to bila viđanja samo kada bi on dolazio, ali kako je vreme odmicalo, Dorotea se biznismenu uvukla pod kožu i postala njegova miljenica, pa je on počeo da joj poklanja i garderobu, ali i skupa putovanja - govori izvor.

Kako saznajemo od istog izvora koji Doroteu poznaje preko zajedničkih prijatelja, za sve to vreme koliko su se njih dvoje viđali, Jovanovićeva se paralelno svađala i mirila sa dečkom Vukašinom, ali i održavala odnos sa još par stranaca koji su povremeno dolazili u Beograd.

Takođe, bivši u

foto: Printscreen

česnik rijalitija Zadruga, Đomla Panamera, jednom prilikom je izjavio da se Dorotea viđala i sa drugom Lepog Miće, ali nije hteo da otkriva njegov identitet.

- S obzirom na to da je svojevremeno igrala kao striptizeta oko šipke, ko zna koliko je bogatih muškaraca tada upoznala - zaključuje izvor blizak dizajnerki.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.