BALVANU KAO DA SU GURNULI DŽOGER...Nastup Kije i Slobe na STUBU SRAMA: Slobi je bilo jako neprijatno
Foto: Printscreen

osuda javnosti

BALVANU KAO DA SU GURNULI DŽOGER...Nastup Kije i Slobe na STUBU SRAMA: Slobi je bilo jako neprijatno

I dalje se lome koplja!

Objavljeno: 09:41h

Pevač Sloba Radanović i njegova bivša supruga, Kija Kockar, pobednica "Zadruge 1", koja je posle rijalitija počela uspešno da se bavi pevanjem, nastupili su sinoć prvi put zajedno u jednom klubu u Nemačkoj.

Sloba i Kija uprkos svojoj teškoj prošlosti imaju korektan i profesionalan odnos i nije im problem da komuniciraju, pa čak i rade zajedno, međutim, fanovi rijalitija "Zadruga" i dalje ne zaboravljaju šta se između njih događalo. Oni koji su na Kijinoj strani i dalje ne opraštaju Slobi preljubu sa Lunom Đogani, koja se dogodila pred kamerama "Zadruge", a drugi, koji više vole Slobu, i dalje su spremni da opravdaju njegove postupke i upute negativne komentare Kockarevoj.

Ova borba i dalje se odvija na društvenim mrežama, a sinoćni nastup bivših supružnika bio je samo još jedan povod. Internet su, naravno, preplavili snimci fanova sa nastupa, a ispod njih počeli su da pljušte i komentari.

"Balvanu k'o da su džoger gurnuli u b**u pa nema živosti u sebi. Kija, lepoto, kraljice", glasi jedan od najžešćih komentara Kijinih obožavalaca koji je insinuirao da je Slobi bilo neprijatno na nastupu sa bivšom suprugom.

"Imaš želudac... Ja ne bih mogla da stanem sa njim na scenu. Kapa do zemlje pravi si profesionalac", napisala je druga korisnica Instagrama.

A bilo je, naravno, i komentara onih koji su na Slobinoj strani, a jedan od njih pohvalio je njegovo pevanje kritikujući Kijine pevačke sposobnosti:

"Žabica ga osramoti! Bože, što je išao sa njome, nema pojma o pevanju! Slobo, ne idi vise sa žabicom!"

Bonus video

(Espreso.co.rs)/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.