ŠEŠELJ VODIO ŽESTOKU RASPRAVU: ON je jedan običan PREVARANT! (FOTO)
Foto: preenscreen

šok!

ŠEŠELJ VODIO ŽESTOKU RASPRAVU: ON je jedan običan PREVARANT! (FOTO)

Tenzija u vili raste

Objavljeno: 23:02h

Tokom emisije "Tajne parove", pale su teške reči između Vojislava Šešelja i Bratislava Živkovića.

Na prvi utisak, pristalice iste ideologije pokazali su različite stavove i shvatanja, pa došli u raspravu u kojoj su pale grube reči.

Ja želim da vam otkrijem istinu o jednom takmičaru, takozvani vođa Četničkog pokreta, Bratsilav, je jedan obični prevarant" , rekao je Šešelj.

Svi su se iznenadili, a Živković je odmah ustao da odgovori.

Uz dužno poštovanje, ali mislim da ste vi doktore Šešelj, totalno neupućeni u celu situaciju koja se tiče mene i da nemate prava da pričate bilo šta" , rekao je Živković.

Šešelj se tu nije zaustavio, pa je nastavio.

Ma kakvih osam ordenja i odlikovanja, pa to nije moguće, ovaj čovek vas sve laže, pritom se bavi sumnjivim poslovima, a on će sve razumeti kada mu kažem plovka", rekao je Vojislav.

Anđela je potom prenela, kako gledaoci na društvenim mrežama pišu da je Bratislav, samo čuvao puteve i ništa više od toga.

Ma to je smešna priča, želim na poligraf, napali ste me ovde, a ja sam taj koji se borio na Krimu, a ne vi Vojislave,nemojte sebi dodeljivati uspehe koje niste postigli", pokušao je da se odbrani Živković.

Parovi
Parovi foto: preenrscreen

Bonus video

IMALI SMO SEKS PORED NJEGOVE DEVOJKE I BIO JE KATASTROFA: Mina detaljno opisala intiman odnos sa Jovicom, a Miljana totalno poludela! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.