IGNORIŠE ME I NEĆE DA PRIČA SA MNOM: Stanija se žalila Gašeći na Vladimira! (VIDEO)
Foto: Preentscren/RTV Pink

traži rešenje!

IGNORIŠE ME I NEĆE DA PRIČA SA MNOM: Stanija se žalila Gašeći na Vladimira! (VIDEO)

Posle svađe dobio je tajni zadatak

Objavljeno:

Nakon svađe koju je juče imao sa Stanijom Dobrojević, Vladimir Tomović je na tajnom zadataku. Ovaj ukućanin dobio je zadatak od Drveta mudrosti da do večeras, odnosno puna 24 sata, ignoriše ovu cimerku.

Stanija, Bojan i Lazar
Stanija, Bojan i Lazar foto: Preentscren/RTV Pink

Vladimir je u startu rekao kako će mu biti teško, ali da će biti uporan da bi osvojio svoju nagradu. Staniji danas nije jasno šta se dešava sa Vladimirom i zašto je ignoriše. Ona je čak ranije danas držala Vladimira ispred "Hotela Zadruga" i zahtevala da pričaju, ali on ju je ignorisao.

Stanija i Bojan
Stanija i Bojan foto: Preentscren/RTV Pink

O svemu što se dešava, Stanija je razgovarala sa Lazarom Jeremićem i Bojanom Gaćešom, kom se Vladimir juče unosio u facu. Lazar Jeremić je u jednom trenutku napustio Staniju i Bojana i otišao da razgovara sa Vladimirom Tomovićem u Rajskom vrtu, a Dobrojevićeva i Gaćeša su nastavili svoju priču.

Ja sam sa Vladimirom pokušala da razgovaram, on me ignoriše! Ja sam sinoć pretrpela haos zbog pudinga i na kraju on neće da razgovara sa mnom! Kamo sreće da me je neko poljubio! Ovo sada što pričam sa tobom me ne zanima ako ispadne frka, jer se u meni sve nakupilo! Ne gledam te kada prolazim pored tebe! Sinoć sam pomislila da mi smeštaš! Dečko me ignoriše, sinoć mi je napravio pakao od života i danas ne priča sa mnom", - pričala je Stanija Gaćeši.

Stanija i Bojan
Stanija i Bojan foto: Preentscren/RTV Pink

Mića je zakuvao i tebi i meni juče puding, valjda vam je jasna priča ko pokreće priča ovde! To je on, ali ti objasni! Ja imam mozak, ti imaš mozak, a Vladimir se zaljubio! Ja sam na strani da sednemo svo troje! On i ja smo bili dobri! Sad ispada da sam ja njega namerno uj*bao oko ribe, pa prijatelju imam ja svoje devojke! Moj je puding, moja dva pudinga su bila, ali nisam dao tebi da bi ispao haos",- govorio je Bojan Staniji.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Bonus video

STANIJA PROGOVORILA O SEKSU SA VLADIMIROM: Posle njenog priznanja Crnogorac je ostao u ČUDU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.